Siv Cathrine Johansen

Siv dirigerte Club Diva Narvik, Sortland og Harstad og har i tillegg det musikalske ansvaret for Club Diva korene. Siv er utdannet sangpedagog fra konservatoriene i Stavanger og Birmingham, England og har tatt videreutdanning innen direksjon hos Ragnar Rasmussen i Tromsø og Håvard Forvemo i Trondheim.

Parp Lyngmo

Paro Lyngmo

Paro dirigerte Club Diva Bodø og Rognan. Hun er eier og daglig leder i Stemmeprakt AS. Hun er utdannet klassisk sanger og sangpedagog har mange års erfaring som sangpedagog, artist og kordirigent.

Tonje Hjertås

Tonje dirigerte Club Diva Mosjøen og Sandnessjøen. Tonje er utdannet sangpedagog og dirigent, tilsatt ved Rana Kulturskole. Hun har Mastergrad i Musikkdramatikk og opera fra NTNU.

Hanne-Sofie Frantzen

Hanne-Sofie A. Frantzen

Hanne dirigerte Club Diva Finnsnes og Tromsø. Hun er utdannet instrumentalpedagog, korleder og fløytist ved Universitetet i Tromsø, Kunstfaglig faktultet og Koninklijk Konservatorium i Haag, Nederland.