Skip Navigation LinksKor > Hederstegn til tillitsvalgte

Hederstegn til tillitsvalgte

​​​​​​​​

Norges Korforbunds hederstegn til Kirsten Olsen, Olav Sørebø, Unni Beate Bergsland og Eli Kristine Ekeren

Korbevegelsen er helt avhengig av ildsjeler som bruker sitt engasjement og sin fritid i korsangens tjeneste. Vi i Norges Korforbund setter stor pris på at mange ikke bare engasjerer seg i eget kor, men også legger ned frivillig innsats for forbundet regionalt og nasjonalt.

Norges Korforbunds hederstegn ​kan tildeles personer som gjennom et lengre tidsrom har gjort en usedvanlig stor innsats for forbundet. I løpet av det siste å​ret har sentralstyret i Norges Korforbund tildelt dette hederstegnet til fire personer som har hatt viktige tillitsverv i en årrekke. Det er Kirsten Olsen, Olav Sørebø, Unni Beate Bergsland og Eli Kristine Ekeren.

Under er en kort presentasjon som viser noen av vervene de fire har hatt. Bak disse korte setningene skjuler det seg hundrevis av styremøter, komitémøter, helgesamlinger, arrangementer, korkonserter og kurs som disse fire har fått i stand.​

​Kirsten Olsen

Kirsten.jpg

Kirsten Olsen var medlem i Norges Korforbunds sentralstyre fra 2014 - 2018. Hun var styremedlem i NK Nord-Trøndelag i 11 år. I seks av disse årene var hun distriktsleder.  På bildet mottar hun Korforbundets hederstegn fra president Stein Høyer.

Olav Sørebø

Olav Sørebø – Kopi.jpg

Olav Sørebø har vært styremedlem i NK Vestfold og senere NK Vestfold-Telemark siden 2003. I 11 av disse årene var han distriktsleder. Han har også sittet i kontrollkomitéen en periode og i Korforbundets sentralstyre to år som varamedlem og to år som styremedlem. På bildet mottar han hederstegnet fra forbundets president Stein Høyer.

Unni Beate Bergsland

Unni – Kopi.jpg

Unni Beate Bergsland har vært styremedlem i NK Smaalenene og senere NK Østfold i til sammen 12 år. I fire av årene var hun nestleder og de neste åtte årene var hun distriktsleder. På bildet står hun sammen med den nye distriktslederen i NK Østfold, Ole Petter Nilsen.

Eli Kristine Ekeren

Eli Ekeren – Kopi.jpg

Eli Kristine Ekeren var styremedlem i NK Vestoppland fra 2003 til 2018. I 13 av disse årene var hun distriktsleder. Hun har også vært leder for Korforbundets valgko​mité. Bildet er tatt i forbindelse med at hun ble valgt til æresmedlem i NK Vestoppland nå i 2018.

Tusen takk

Norges Korforbund retter en stor takk til det fantastiske engasjementet og innsatsen disse fire har lagt ned.

31.05.2018