Skip Navigation LinksKor > Korforbundet inngår samarbeid med TicketCo

Korforbundet inngår samarbeid med TicketCo

​​

Norges Korforbund skal nå sammen med det prisvinnende billettsystemet og arrangementverktøyet TicketCo, samarbeide om å løfte hverandre til nye høyder.​​

NORGES KORFORBUND INNGÅR SAMARBEID MED BILLETTSELSKAPET TICKETCO NORGE AS

Norges Korforbund, med sine 1000 kor, deres engasjement og årevis med erfaring, skal nå sammen med det prisvinnende billettsystemet og arrangementverktøyet TicketCo, samarbeide om å løfte hverandre til nye​​​ høyder.

Rammeavtalen som nå eksisterer mellom Norges Korforbund (NK) og TicketCo Norge AS, gir NK sine medlemmer tilgang et selvbetjent og brukervennlig billettsystem i tillegg til flere fordeler. Selve billettsystemet gjør det for utrolig enkelt for medlemskor å selge billetter til sine arrangementer. Dette både i forkant; via internett, Facebook, Amedia sine lokalaviser, og korenes egne hjemmesider - og «i døren»; ved hjelp av TicketCo sin arrangør App og iZettle bankterminal. Slutt er det på tiden der en må håndtere store mengder kontanter, forholde seg til dyre og kompliserte bankterminaler, og bruke tid på manuell rapportering i etterkant - dis​​se tingene (og mer), løser TicketCo for kor store og små!

Fordelene rammeavtalen gir Norges Korforbund sine medlemmer:

• 25% rabatt på TicketCo Norge AS sin standard prisplan.
  • 1 stk. iZettle Pro-bankterminal til bruk ved dørsalg. Mulighet for 2 stk., basert på korets aktivitetsnivå (ta kontakt for info rundt dette).
  • 10 000 kroner i annonsepenger til bruk i deres lokale Amedia-avis. Disponeres via Norges Korforbund. Når koret å bruke disse annonsekronene, ta kontakt med oss i Korforbundet på post@korforbundet.no​ Husk å være ute i god tid for at dere skal få plass i avisen. *)
  • Inntil en time gratis bistand fra en av TicketCo sine markedskonsulenter, som vil vise deg hvordan billettsalget kan integreres med egne hjemmesider og Facebook.
  • Inkludering i NK sin nasjonale billettportal.

*) ​For komplett oversikt over Amedias lokalaviser, se www.amedia.no. Dersom du ønsker å se hvordan billettsalget kan integreres og optimaliseres, se for eksempel www.hulen.no. For å se direkte integrasjon i din lokalavis se www.sa.no

I tillegg til billetter hjelper TicketCo-systemet arrangører med økonomisk oversikt, markedsføring og økt dialog via egne kundedata. TicketCo sin prismodell er også bygget på at den eneste kostnaden forbundet med systemet, er basert på ens faktiske billettsalg - mao. ingen faste avgifter, årlige gebyrer eller innmeldings-lisenser av noen sort.

TicketCo-systemet tilrettelegger også til å skape en fantastisk synergieffekt for alle NK sine medlemmer - dette med e​​n nasjonal billettportal. Alle NK sine medlemmer som blir TicketCo arrangører, vil nå automatisk få alle sine arrangementer vist på www.kor.no og NK sine Facebook-sider. I denne visningen kan en enkelt kjøpe billetter i en enkel prosess, uten å avbryte flyten en måtte befinne seg i.

Kontaktperson for medlemsavtalen:

Jógvan Brimheim Gunnarsson
E-post: jogvan.gunnarsson@ticketco.net

Referansekunder (Kor):
Canto Ammonia
Mannskoret Havdur
Fyllingsdalskoret
Korall
Moss Kammerkor
Moss Korforening
Follesø Mannskor

Referansekunder: