Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Korvaka på Røros 2017

Korvaka på Røros 2017

​​​​​​​​​Røros Kirke fra luften. Foto: Arbeidets Rett​

Vi ønsker hjertelig velkommen til Bergstaden Røros og stemningsfylte koropplevelser midt i Unescos verdensarv og i fantastiske Røros kirke, Bergstadens Ziir! 

Regisreringen av kor er avsluttet, da Korvaka på Røros 2017 er fulltegnet.

Det er nå bare mulig for kor å sette seg på venteliste, og det er anledning til å registrere enkeltsangere. Bruk linkene under.

Venteliste for kor. ​

Registrering av enkeltsangere.

(Denne registreringen er stengt pga at arrangementet er fulltegnet)

Korvaka er blitt et kjærkomment og populært arrangement kjent over det meste av landet. ​Arrangementet har begrenset kapasitet og har vært fulltegnet både i 2013 og i 2015. Korvaka på Røros arrangeres hvert andre år, så her kan det lønne seg å være rask på labben med registrering!

 

Hva er en Korvake? Det typiske med en Korvake er at alle, både sangere, dirigenter og publikum får med seg kunnskap hjem. Her finner alle inspirasjon å putte i bagasjen.

 

Dirigenter hos de deltakende kor får tilbud om seminar/kurs med den innleide instruktøren fredag formiddag på Røros Turisthotell før konsertene "sparkes i gang" i Røros kirke fredag kveld.

Deretter går det slag i slag med konserter, åpen vurdering, seminar og lokal underholdning på avslutningskonserten, før Røros Turisthotell disker opp med et sagnomsust lekkert matbord/julebord til sangerfesten lørdag kveld. Til taffelet nytes allsang og taler i tillegg til kulinariske matretter og godt selskap. ​Det går faktisk enda rykter om den velkingende allsangen rundt flygelet i baren lørdag kveld under Korvaka i 2015.

 

Mer åpen vurderingRobert Sund.png

Nytt av året er at vi på bakgrunn av tilbakemeldinger har ryddet bedre plass i programmet for posten Åpen vurdering.

Under Åpen vurdering sitter publikum med i kirka mens koret får muntlige tilbakemelding fra instruktøren som her er Robert Sund. Korene synger en sang hver fra sitt eget repertoar, og korene har et kvarter til rådighet sammen med instruktøren.

 

Robert Sund til Korvaka

I år har vi vært så heldige å få tak i Robert Sund​. Mange vil nok huske Anders Jalkéus som var instruktør under Korvaka på Røros i 2015. Robert Sund har vært en av "Jalkans" lærere. ​

Robert Sund er en kjent "kor-nestor" i Sverige, og han er for mange kjent som mangeårig dirigent for det verdenkjente mannskoret Orphei Drängar fra Stockholm og Uppsala. Vi ser fram til å ta også ham varmt imot på Røros i november.

 

Les mer om Korvaka på Røros og registrer koret ditt her.

​​

​​​

01.02.2017