Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Landsfestival for kor i Trondheim 2020!

Landsfestival for kor i Trondheim 2020!

​Invitasjon til Landsfestival for kor 4.-7. juni 2020 i Trondheim!

 

Norges Korforbund Sør-Trøndelag ønsker kor og dirigenter hjertelig velkommen til Landsfestival for kor 2020 i Trondheim! Festivalen foregår 4.-7. juni 2020. Det blir et kompakt arrangement, sentrumsnært og med korte avstander.

 

Som deltaker på Landsfestival for kor 2020 (LF2020) vil ditt kor få mulighet til å synge på to gode (innendørs) konsertarenaer, deriblant i Norges nasjonalhelligdom, Nidarosdomen. Som kor eller enkeltsangere kan dere få være med på å synge igjennom skolesangboken, «Mads Berg – fra perm til perm», i Vår Frue kirke, kjent fra "Salmeboka minutt for minutt". Foruten en spektakulær åpningskonsert hvor alle besøkende får delta, planlegger vi Sangertrikk fra sentrum av Trondheim opp til Lian, en musikalsk byvandring i Trondheim sentrum, festkonsert i Nidarosdomen, workshop med korkomponister bosatt i Trondheim og en stor sangerfest på Tapperiet, tidligere E. C. Dahls bryggeri. For mer informasjon, se kor.no.


Vår intensjon er at alle kor som deltar skal få tilbud om å synge i Nidarosdomen. Katedralen er veldig belagt med egne arrangement, derfor foregår hovedkonserten, Korvake, allerede torsdag ettermiddag/kveld. Derfor er det viktig at kor som ønsker å synge i Nidarosdomen kommer til Trondheim allerede på torsdag.


Åpningskonsert vil foregå fredag formiddag. I forkant av åpningskonserten vil det foregå en workshop der det øves på repertoar som skal synges av alle under åpningskonserten.

Det er veldig hyggelig at mange kor allerede har tatt kontakt, og ønsker å delta på LF2020.  Selv om vi har bra kapasitet, oppfordrer vi kor til å være tidlig ute med påmelding til Landsfestivalen. Vi har booket alle ledige hotellrom på grunn av et annet stort arrangement i Trondheim.  Det betyr at bestilling av overnatting på hotell må foregå via påmeldingsskjemaet til Landsfestival for kor 2020.


Det vil informeres forløpende om LF2020 på vår hjemmeside og Facebook.

Hjemmeside                              

Facebook                                  

 

Påmelding

Frist for påmelding:                  1. november 2019

Påmeldingsside


Vi gleder oss!

Eller mer riktig; vi glær oss!