Skip Navigation LinksKor > Narvik støtter korkontor i nord!

Narvik støtter korkontor i nord!

​​

Vårt kontor i Narvik gir støtte og skaper tilbud for Korforbundets medlemskor og lokallag i Nord-Norge. Mange av tilbudene kommer korsangere og innbyggere i Narvik til gode. Nå har Norges Korforbund fått innvilget en søknad på 100 000,- kroner i årlig støtte fra Narvik kommune for drift av kontoret. Dette sikrer at korkonsulent Marita Havaas Olsen kan fortsette å skape spennende tilbud med base i Narvik.

Marita Havaas Olsen har stått bak og produsert en rekke store prosjekter og forestillinger de siste årene. Dette gjelder blant annet Korslaget i Narvik og Musicals in Concert som ble gjennomført i samarbeid med Musikk i Nordland og med prosjektkor både i Ofoten, Lofoten og Salten. Hun koordinerte også et stor kor når Carmina Burana ble framført under Festspillene i Nord-Norge i fjor. Nå er hun i full gang med å planlegge nye prosjekter og tilbud for kor og sangglade folk i landsdelen.

Noe av grunnen til at Korforbundet valgte Narvik som sted for sitt Nord-Norgekontor i 2008, var at kommunen gikk inn med driftsstøtte til kontoret. Denne avtalen ble imidlertid sagt opp etter kort tid fordi Narvik kommune fikk økonomiske problemer.

- Vi er svært takknemlige for at vi på nytt har fått til en avtale med Narvik kommune, sier generalsekretær Åsmund Mæhle i Norges Korforbund.  Vi ser at kontoret vårt skaper store ringvirkninger i byen og vi ser fram til det videre samarbeidet med kommunen.

10.12.2017