Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Pop til sjøs!

Pop til sjøs!

​​​​​

3.-5. februar 2018 kan du bli med på nok en spennende kortur med Color Magic til Kiel!  ​​​​​


NKOA pop til sjøs.jpg

For sjette gang arrangerer Norges Korforbund tur med Color Line til Kiel! Nå inviterer vi alle korsangere til et nytt seminar ombord i Color Magic, med "Pop til sjøs"! Her blir det bl.a kjente pop-låter av Freddy Mercury, Dionne Warwick, ABBA og Michael Jackson. Noter vil bli sendt ut på forhånd slik at det blir muligheter for å øve! 

Korturene med Color Line har vært populære arrangement hvor man foruten en flott båttur til Tyskland med fantastisk mat og hygge også kan synge sammen. Vi arrangerer nå "Pop til sjøs", med kjente pop-låter, og det er Rune Frank Brunslid som er instruktør for kurset. Med oss har vi også en fantastisk pianist, Torgeir Koppang. Roar Barros-Ødegård er produsent og kursleder -og blir også med i orkesteret.

Dans+Color+Iine.jpeg

Om bord vil vi øve inn nye sanger i Konferanseavdelingen i 12. et. på lørdagen, og på søndagen vil vi gå i land i Kiel før vi på ettermiddagen har vår egen konsert i Show Lounge. Der fremfører vi hva vi har lært på kurset, og det er også muligheter for kor som stiller med nok sangere til å synge på denne konserten. Her inviterer vi også øvrige ​passasjerer til konsert.


Foruten det musikalske er dette cruiset også en fantastisk sosial arena hvor du treffer andre sangere og musikere i en hyggelig atmosfære. Det er mange hyggelige steder ombord, med levende musikk flere steder. Vi legger også opp til at vi skal ha vår egen allsangkveld. Og ikke minst er det også muligheter for å oppleve et fantastisk musikalsk show med dyktige entertainere en av kveldene. Alle måltider ombord er inkludert i påmeldingsavgften, og vi spiser alle måltider i Grand Buffet, som er virkelig grand med et fantastisk utvalg av alt du kan ønske deg! Og det er også muligheter for tax-free shopping, badeland med mer!

2208924397.jpg 1804158431.jpg 3598037601.jpg 1189635149.jpg

​ Badeland                           Nydelig mat                        Tax-free                             Show i Show Lounge​


Vi håper du har lyst å bli med oss på denne fantastiske og innholdsrike turen!


​Påmeldingsskjema!​

Påmeldingsfristen var 1.12.2017, men vi har fortsatt noen plasser igjen!


16.11.2017