Skip Navigation LinksKor > Singing Day med John Rutter

Singing Day med John Rutter

​​​​​​​​​​​​​​​​

​Bli med og syng John Rutters arrangementer​ med selveste John Rutter. Oslo Domkirke 6. mai og Kimen Kulturhus i Stjørdal​​ 7. mai 2017

Nå har du mulighet til å synge med John Rutter. Norges Korforbund arrangerer Singing Day, som har vært en suksess i London og omegn i flere år. Det hele går rett og slett ut på at vi kommer sammen for å synge en hel dag, arrangementer av John Rutter, og under ledelse av John Rutter. Det fordres noe korerfaring og at du kan lese noter, om ikke flytende. Ingen konsert, bare synge sammen! Du kan melde deg på enten i Oslo eller Stjørdal.

Se YouTube-klippet: John Rutter: The Importance of Choir​

Påmelding helt fram til 25. april, og det hele koster kr 280,- + billettavgift for Korforbundets medlemmer. Ikke-medlemmer betaler kr 380,- + billettavgift . Prisen inkluderer noter som blir utlevert ved registrering.

Du kan også forhåndsbestille lunsj (baguett med ost/skinke og juice.) på påmeldingen via TicketCo. Alternativt kan du ta med det du vil spise/drikke.

Oslo Domkirke​​​ lørdag 6. mai

Snart 400 påmeldte. Ingen flere plasser til damestemmer, men vi har noen få billetter for tenorer og basser.

Vi starter kl 10:30, med registrering fra kl 09:30, og holder p​å fram mot kl 17:00.

Sikre deg plass i Domkirken ved å trykke på TicketCo>> TicketCokvadratisk-logo-transparent.png

Kimen Kulturhus i Stjørdal​ søndag 7. mai

Kimen Kulturhus i Stjørdal vil være arenaen for Singing Day i Trondheim. Vi starter også her kl 10:30, med registrering fra kl 09:30, og holder på fram til kl 16:45.

Fortsatt noen få billetter for damestemmer, men vi søker først og fremst herrestemmer her også!

Sikre deg plass i Kimen Kulturhus ved å trykke her >>​​     TicketCokvadratisk-logo-transparent.png

03.03.2017