Skip Navigation LinksKor > Singing Day med John Rutter og Bob Chilcott

Singing Day med John Rutter og Bob Chilcott

​​​​​​​

Vi gjentar suksessen med Singing Day. Til våren kommer både John Rutter og Bob Chilcott til Norge!

JOHN_RUTTER.jpg           379394a1-e7d0-4bb0-8d63-8d97ef598e53-2060x1236.jpeg

John Rutter samlet 420 sangere i Oslo Domkirke 2017.     Bob Chilcott er en anerkjent komponist og sanger, og Norgesvenn!

Det blir dagsseminarer i Bergen, Stavanger, Oslo og Trondheim!

Nå har du mulighet til å synge både med John Rutter og Bob Chilcott. Norges Korforbund arrangerer Singing Day, som har vært en suksess i London og omegn i flere år. Det hele går rett og slett ut på at vi kommer sammen for å synge en hel dag i en stor kirke, arrangementer av disse kjente engelske komponistene, og under ledelse av John Rutter og Bob Chilcott. Det fordres noe korerfaring og at du kan lese noter, om ikke flytende. Ingen konsert, bare synge sammen!

Her er hva du kan velge mellom:

• Singing Day med John Rutter i Bergen Domkirke lørdag 7. april 2018
  • Singing Day med John Rutter i Hetland kirke i Stavanger søndag 8. april 2018
  • Singing Day med Bob Chilcott i Oslo Domkirke lørdag 5. mai 2018
  • Singing Day med Bob Chilcott i Vår Frue kirke i Trondheim søndag 6. mai 2018

Påmelding helt fram til 1. april 2018, og det hele koster kr 280,- + billettavgift for Korforbundets medlemmer. Ikke-medlemmer betaler kr 380,- + billettavgift .

Bestill seminarbillett til Singing Day gjennom TicketCo:

Bergen Domkirke lørdag 7. april med John Rutter

Bergen Domkirke vil være arenaen for Singing Day i Bergen med John Rutter. Vi starter kl 10:30, med registrering fra kl 09:00, og holder på fram til kl 16:45.

Sikre deg plass i Bergen Domkirke ved å trykke her!

Stavanger - Hetland kirke søndag 8. april med John Rutter

Hetland kirke vil være arenaen for Singing Day i Stavanger med John Rutter. Vi starter kl 10:30, med registrering fra kl 09:00, og holder på fram til kl 16:45.

Sikre deg plass i Hetland kirke i Stavanger ved å trykke her!

​Oslo Domkirke lørdag 5. mai med Bob Chilcott

Oslo Domkirke vil være arenaen for Singing Day i Oslo med Bob Chilcott. Vi starter kl 10:30, med registrering fra kl 09:00, og holder på fram til kl 16:45.

Sikre deg plass i Domkirken i Oslo ​ved å trykke her!

Vår Frue kirke i Trondheim søndag 6. mai med Bob Chilcott

Vår Frue kirke i Trondheim vil være arenaen for Singing Day i Trondheim. Vi starter også her kl 10:30, med registrering fra kl 09:00, og holder på fram til kl 16:45.

Sikre deg plass i Vår Frue kirke v​ed å trykke her!

04.12.2017