Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Sommerkorskolen 2021

Sommerkorskolen 2021

​Det er klart for en ny Sommerkorskole på Toneheim. Du får oppleve dyktige instruktører, og det er kurs både for korsangere og dirigenter. Tidspunktet blir uke 32 med start mandag 9. august 2021. Vi håper at Sommerkorskolen kan gjennomføres som vanlig, men vi tar høyde for at vi må redusere antall deltakere hvis Korona-situasjonen tilsier det, og vi vil følge råd fra myndighetene og følge smitteverntiltakene som gjelder.


Vi tilbyr 2 korsangerkurs; et klassisk kurs med Øystein Fevang og et kurs med Anders Edenroth hvoer det blir sanger fra The Real Group som Anders har arrngert. Kurset med Anders Edenroth fordrer at du kan snotestoffet når du kommer til Toneheim.

Som tidligere tilbyr vi 4 dirigentkurs fra nivå 1 til 4. Her har vi med oss Liv Astrid Dahl på nivå 1, Jon Flydal Blichfeldt på nivå 2, Helene Stureborg på nivå 3 og Hirvo Surva på nivå 4. Nytt av året Rytmisk korledelse for kvinner -og det er Merel Martens som vil ha dette kurset. 


Vi håper å se deg på Toneheim til sommeren. Meld deg på raskt da det kan være at vi kanskje må ha et lavere deltakerantall grunnet Korona.