Skip Navigation LinksKor > Trenger koret ditt noe å glede seg til? Husk påmelding til NM før 15.4.2021!

Trenger koret ditt noe å glede seg til? Husk påmelding til NM før 15.4.2021!

​Den Norsk Studentersangforening vant NM-finalen i 2019.

Trenger koret ditt noe å glede seg til? Blir det vanskelig med utenlandstur i 2021? Da kan NM for kor i Trondheim 7. – 10. oktober kan være et flott mål for dere!

NM er for kor på alle nivåer, og det er hele 19 ulike klasser.

– Alle må ikke være best, men alle kan bli bedre ut fra sitt ståsted. Det å jobbe systematisk frem mot en korkonkurranse kan gi koret bedre selvinnsikt, og løfte koret også langsiktig, sier Tove Ramlo-Ystad som er kunstnerisk leder for NM.

Under NM i 2021 er det sanggleden som skal smitte og ikke korona. Vi vil tilpasse arrangementet ut fra de smittevernreglene gjelder høsten 2021. Målet er å legge til rette for et trygt miljø der smittevern ivaretas sammen med gode vilkår for korsang..

Vet du at:

• det deltok 58 kor fra hele landet i NM for kor i 2019
  • koret kan konkurrere i 2 klasser av i alt 19 klasser
  • Gary Graden er hoveddommer, og utgjør dommerkollegiet sammen med andre dommere
  • det deles ut en pris for den beste fremføring av et norsk stykke
  • du kan få pris for fremføring av musikk skrevet av Knut Nystedt
  • søknadsskjema for påmeldingen er lagt ut på nettsiden www.nmforkor.no

Les mer på www.nmforkor.no