Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Rapporter voksenopplæring for våren innen 5. september

Rapporter voksenopplæring for våren innen 5. september

​​​​​​​​​​​​​

Oppgraderte nettside​r og nye skjemaer​ for å registrere informasjon om kor og øvelser


Norges Korforbund har oppgradert kor.no og løsningen for å registrere informasjon om kor og øvelser. ​Du finner innlogget side fra forsiden av kor.no ved å klikke på knappen "Vårt kor".

​Dersom du er registrert som leder eller ansvarlig for rapportering av voksenopplæring i koret ditt, så fikk du i juni en e-post til den personlige e-postadresse med informasjon om hvordan du logger deg inn i den nye løsningen.

Viktige endringer i den nye løsningen


Her er noen viktige endringer med den nye løsningen: 
  • Dere skal ikke lenger logge dere på med kornummer. I stedet skal dere logge dere på med personlig e-postadresse. Dersom du trenger tilgang og ikke har fått en brukerkonto, så send e-post til post@korforbundet.no 
  • Dirigent registreres som medlem i koret. I Korforbundets vedtekter står det at både korsangere og dirigent er medlem av Norges Korforbund. Vi har en rekke tilbud til dirigentene. Vi har derfor i den nye løsningen lagt opp til at også dirigentene skal registreres i medlemslista. Det betyr at disse også vil være med i grunnlaget for beregning av kontingent. Mange kor har også tidligere hatt dirigenten sin i medlemslista. 
  • Den nye skjemaløsningen er tilpasset mobiltelefon. Dette vil gjøre det mulig å registrere frammøte direkte på øvelsen fra mobiltelefonen, noe som vil være praktisk for mange. 
  • Kormedlemmer som melder seg ut av koret vil være tilgjengelig i en egen liste slik at dere enkelt kan melde disse inn igjen når lysten til å synge vender tilbake. ​
  • Det blir enklere å få oversikt over stemmefordeling og verv i koret. 
  • Ved registrering av kurs må dere legge inn sted og postnummer for øvelsene dere samt estimert antall kurstimer ved oppstart. Dette er nye krav fra myndighetene for å få voksenopplæringsstøtte. 

Frist for innsending av kurs er 5. september, 

Dersom du allerede har spørsmål, kontakt oss på post@korforbundet.no eller telefon 22 39 68 50