Forside / Aktiviteter og konserter / Landsfestival for kor 2024 i Kristiansand / Takk - og film!

Tusen takk - og se filmen!

Tusen takk - og se filmen!

Kilden - korkonserter

Fra Kilden teater og konserthus, hvor korene sang fire fellesnummer med Kristiansand symfoniorkester, dirigert av Marit Tøndel Bodsberg Weyde.

Tusen hjertelig takk til til alle korfestivaldeltakere, 1400 fra 54 kor, som var med på Landsfestival for kor 30. mai- 2. juni i Kristiansand, og skapte en stor korfest i Sørlandets hovedstad !! Glade korsangere melder tilbake om gode sangopplevelser og en flott festival.

Landsfestival for kor i Kristiansand ble kort oppsummert en stor suksess med fantastisk mye fin korsang. Det ble en sang- og korfest i byen, hvor kor sang «overalt» og deltok på en rekke arrangementer i byens flotte kulturarenaer.

Vi hadde arrangementer i Kilden teater og konserthus, Knuden Kristiansand kulturskole, Kunstsilo, Kristiansand domkirke, Aquaramahallen, Fiskebrygga og utekonsert på øvre Torv. Korene sang også på Markens, på restauranter og kjøpesenter, biblioteket og Kristiansand kunsthall. Det må også sies at vi var veldig heldige med fint vær.

Vi har fått laget en liten oppsummeringsfilm fra de store arrangementene.
Den ble vist på Sangerfesten siste kvelden i Aquaramahallen. Nå også med noen glimt fra Sangerfesten.

Facebooksiden for Landsfestivalen finner du også mange bilder og videoer fra korfestivalen. Korister og kor har også tatt bilder og film som deles fra korene og festivaldeltakeres sider. Her er det mange gode minnebilder.

Her kan du lese dobbelsiden i regionavisen Fædrelandsvennen fra festivalen i pdf

Takk for besøket, og hjertelig velkommen igjen!

 

Vi ønsker Bodø lykke til med neste Landsfestival i 2026!

Fædrelandsvennen reportasje

Dobbelside i Fædrelandsvennen fra festivalen. Les den som pdf - se i teksten.

Festivalkomiteen 24

Festivalkomiteen, fra venstre: festivalsjef Thom Kåre Eie, prosjektleder Ragna Marie Henden, økonomiansvarlig Dieke Buitenhuis, musikalsk ansvarlig Charlotte Wilhelmsen, vertkoransvarlig Eli Herdlevær, med assistent Margreta Hardeland Jacobsen. Foto: Marita Havaas Olsen