Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Aktiviteter > Beatles til sjøs

Beatles til sjøs

​Bli med på en ny tur med fantastiske Color Magic til Kiel!

1.-3. februar 2020

Beatles til sjøs banner.jpeg

For 8. gang arrangerer Norges Korforbund korcruise til Kiel for korsangere. Denne gangen er det nydelige Beatles-arrangementer vi skal synge. 


Bli med på en spennende og sosial tur med Color Magic til Kiel sammen med 100 andre sangere! For dere som ikke har vært på denne turen før er den faglige delen et korsangerkurs på lørdagen hvor vi øver inn sanger. På søndagen er det litt mere øvelse før vi har vår konsert i SHOW LOUNGE. Da er det også åpent for andre passasjerer ombord på Color Magic. Under konserten har vi også litt allsang, og ikke minst muligheter hvis det er et kor eller en gruppe som vil gjøre bidra.

Color Magic er en fantastisk båt med alle fasiliteter. Her kan du oppsøke hyggelige pianobarer og spisesteder, ocean view med live music, handlegate med tax-free, badeland, trimrom, show om kvelden -og ikke minst hyggelig sosialt samvær med andre sangere.

IMG_0250 2.JPG IMG_0252.JPG

 Her er bilder fra øvingen på siste KorCruise; Jazz til sjøs!                   2 fornøyde deltakere som har vært med på mange KorCruise; Gine og Line.

Denne gangen er temaet Beatles, og vi har funnet noen fantastisk flotte arrangementer som vi skal øve inn. Dette er 4-stemte arrangementer, og vi vil sende ut noter og øvingsfiler som dere kan høre på etter 1. desember. Men vi vil legge ut eksempler på arrangementene på denne siden etter hvert.


Her er ett av arrangementene vi skal bruke. The Long and Winding Road.

Rune Brunslid er med som kursinstruktør og vil øve inn sangene og dirigere cruisekoret, Tom Rønningsveen blir med som repetitør og pianist, og kursleder er Roar Barros-Ødegård, som også blir med på bassgitar. 

iMageWithFallbackCAUIRFG3.jpg Color-Fantasy-Color-Magic-SPA-Fitness-Center-021274-hm.jpg

 Fantastiske show på kvelden.                                                                       Fra et tidligere cruise, med opptreden i Show Lounge.

Vi håper på mange påmeldte. Du melder deg på vedlagte skjema. Påmeldingsfristen er 1. desember 2019!      Vi regner med mange påmeldte, så det kan være lurt å melde seg så snart som mulig! Du kan delta alene, sammen med venner -eller med hele eller deler av koret eller gruppa du synger i.

 ColorLine_dame.jpg

Vi håper å se deg om bord i Color Magic første helga i februar neste år!