Forside / Aktiviteter / Arktisk Korfestival

Arktisk Korfestival

Nu nærmer det seg Arktisk Korfestival. GUD KOR VI GLÆR OSS! Vi skal sønge og flire i midnattsol. Levere uforglemmelige konserter og arrangere spennende kurs.

Foto: iharstad.no (Lars Richard Olsen)

Festivalsjef Roar Haugen og dirigent Dag Erik Enoksen ser frem til å samle sangere fra hele landsdelen. Vi har ventet i rundt to år på å komme i gang igjen. Vi tenkte at det ikke kunne bli verre, så kom konflikten i Ukraina. Da passer det godt at et kor handler om samhold – og det sier seg selv at man også står for fred og ønsker å skape trygge og gode arenaer for alle – uansett bakgrunn.

Gled deg til følgende konserter:

Fredag 3. juni kl. 15.30: Pols og Baluba- Bethel
Korene Salg Blanding, Kalliope og Kor Flott gir sommerstemning og rykning i rockefoten. Billetter kr. 200.- selges i døra!

Fredag 3. juni kl. 15.30- Kjøssekurset - Galleri Nord-Norge
Korkonsert med romantisk tilnærming. Hør hjerteslagene fra kjærlighetssangene til Sørvik Sangkor, Innstranden Sangforening, Kvæfjord Mannskor. Billetter kr. 200.- selges i døra og forhåndssalg via Harstad Kulturhus!

Fredag 3. juni kl. 15.30- Landet og tonen- Harstad Kirke
Arktisk Korfestival inviterer til korkonsert hvor Kor Arti, Bardu Korforening, Enevja og Fauske Blandakor presenterer musikk med et arktisk uttrykk. Se landet, finn tonen. Vi bor og lever med verdens vakreste natur rundt oss. Billetter kr. 200.- selges i døra.

Fredag 3. juni kl. 15.30- Landet og tonen- Kanebogen Kirke
Arktisk Korfestival inviterer til korkonsert hvor Mannskoret Lofotr, Rogan Damekor og Saltdal Mannskor presenterer musikk med et arktisk uttrykk. Se landet, finn tonen. Vi bor og lever med verdens vakreste natur rundt oss. Billetter kr. 200.- selges i døra.

Lørdag 4. juni kl. 15.30: Pols og Baluba- Bethel
Dølakoret, Sørvik Sangkor og Finnsneskoret/Rossfjord Blandakor gir sommerstemning og rykning i rockefoten. Billetter kr. 200.- selges i døra.

Lørdag 4. juni kl. 15.30- Kjøssekurset - Galleri Nord-Norge
Korkonsert med romantisk tilnærming. Hør hjerteslagene fra kjærlighetssangene til Kor Arti, Mannskoret Lofotr, Enevja og Fauske Blandakor. Billetter kr. 200.- selges i døra og forhåndssalg via Harstad Kulturhus.

Lørdag. juni kl. 15.30- Landet og tonen- Kanebogen Kirke
Kor Flott, Kalliope og Kvæfjord Mannskor presenterer musikk med et arktisk uttrykk. Se landet, finn tonen. Vi bor og lever med verdens vakreste natur rundt oss. Billetter kr. 200.- selges i døra!

Lørdag. juni kl. 15.30- Landet og tonen- Trondenes Kirke
Misvær Sangerlag, Rognan Damekor, Salig Blanding og Innstranden Sangforening presenterer musikk med et arktisk uttrykk. Se landet, finn tonen. Vi bor og lever med verdens vakreste natur rundt oss. Billetter kr. 200.- selges i døra.