Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Aktiviteter > Snart gryr en ny dag

Snart gryr en ny dag


Sang forener på kryss av kommunegrensene! "Snart gryr en NY dag"  er en storstilt markering av kommunesammenslåingen av Tysfjord, Ballangen og Narvik. I denne konserten får du servert herlig nord-norsk musikk skrevet av Trygve Hoff.  "Kjærlighetsvise i mørketid", "Snart gryr en dag",  "Har en drøm" og "Nocturne i Nord" er noen av godbitene. Bak orkesteret fra Musikk i Nordland og solistene Karoline Åseng og Mikael Rönnberg ruver et kor på 150 sangere fra alle tre kommunene. Musikalsk leder for prosjektet er Tor Halvard Nilsen som tidligere har mottatt Trygve Hoffs ærespris. Med på prosjektet er også Bodø-Oktetten som har gitt ut plate med musikk av Trygve Hoff.

Norges Korforbund gjør dette prosjektet i samarbeid med Narvik Kommune, MiN, Vocal Art og NNPS.

Lørdag 12. september


Matinékonsert kl. 16- Utsolgt  
Kveldskonsert kl. 19- Utsolgt

Billettkjøpere fra Ballangen og Tysfjord
De som hadde kjøpt billett hos Osspåhjørnet eller Coop Prix til konsertene «Snart gryr en ny dag» som skulle vært i Ballangen og Kjøpsvik - må snarest ta kontakt på post@vinterfestuka.no for å få byttet billetten til en plassbillett på matinékonserten klokka 16. NB! Legg ved kopi av billetten og kontaktinfo. Vi setter opp gratis buss til denne konserten.

De som hadde kjøpt billetter på nett (TicketCo) til konsertene i Ballangen og Tysfjord ble kontaktet av Vinterfestuka og fikk tilbud om å bytte til plassbillett til matinekonserten i Narvik. De fleste tok i mot tilbudet.

Billettkjøpere Narvik
De som hadde billett til konserten i Narvik 15. mars, og som ikke ønsket refusjon, fikk sine billetter flyttet over til den nye konserten 12.  september klokken 19. Man kan bruke akkurat samme billett på den nye datoen. Man trenger altså ikke bytte den inn.

Venteliste
På grunn av begrensning av antall billetter som kan selges er konsertene utsolgt! Dette er en produksjon som vi ønsker at flest mulig i vår nye kommune skal få oppleve. For å få en oversikt på hvor mange som ikke har fått tak i billetter - men som gjerne vil få med seg denne flotte konserten - har vi laget en venteliste. Fyll inn kontaktinfo og vi tar kontakt så fort vi vet mer. Får vi ikke plass til alle som gjerne vil få med seg konserten kan vi vurdere å gi de som ikke får plass tilgang til en digital visning. Ventelisten er ikke bindende: https://forms.gle/whwUZotAsz23z5kUA

Refusjon- innen 10. mai

De som ikke hadde mulighet til å gå på konserten etter at den ble flyttet kunne få billetten refundert om de tok kontakt med utsalgsstedene innen 10. mai. Etter dette er det ingen refusjon.Logosn.jpg