Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Aktiviteter > Snart gryr en ny dag > Kjøp billett

Kjøp billett


Klikk på lenkene under:


Lørdag 12. september 2020- Narvik Kulturhus


Kl. 16.00 Matinékonsert - UTSOLGT
Varighet 1 time og 20 minutter

Kl. 19.00 Kveldskonsert
- UTSOLGT
Varighet 1 time og 20 minutter
De som opprinnelig hadde kjøpt billett til konserten «Snart gryr en ny dag» i Narvik Kulturhus lørdag 15.mars er flyttet til denne konserten. Akkurat samme sitteplass. Billetten trenges ikke byttes inn i en ny.

Venteliste
På grunn av begrensning av antall billetter som kan selges er konsertene utsolgt!
Dette er en produksjon som vi ønsker at flest mulig i vår nye kommune skal få oppleve.
For å få en oversikt på hvor mange som ikke har fått tak i billetter - men som gjerne vil få med seg denne flotte konserten - har vi laget en venteliste. Fyll inn kontaktinfo og vi tar kontakt så fort vi vet mer. Får vi ikke plass til alle som gjerne vil få med seg konserten kan vi vurdere å gi de som ikke får plass tilgang til en digital visning. Ventelisten er ikke bindende: https://forms.gle/whwUZotAsz23z5kUA

Billettkjøpere i Ballangen og Tysfjord
De som har kjøpt billett hos Osspåhjørnet eller Coop Prix til konsertene «Snart gryr en ny dag» som skulle vært i Ballangen og Kjøpsvik - må ta kontakt på post@vinterfestuka.no snarest og innen 10. Juni for å få byttet billetten til en plassbillett på matinékonserten klokka 16. NB! Legg ved kopi av billetten og kontaktinfo. Vi setter opp gratis buss til denne konserten.

Refusjon- innen 10. mai

De som ikke hadde mulighet til å gå på konserten etter at den ble flyttet kunne få billetten refundert om de tok kontakt med utsalgsstedene innen 10. mai. Etter 10. mai er det ingen refusjon.