Solister

Karoline Åseng

Avsluttet våren 2011 sin bachelorgrad i utøvende klassisk sang ved Institutt for musikk på NTNU i Trondheim. Sommeren 2012 flyttet hun tilbake til Bodø hvor hun både jobber som sangpedagog og utøvende sanger. Siden våren 2013 har hun vært medlem av vokalensemblet VocalART.

Åseng har jobbet med sangpedagoger som Sissel Høyem Aune, Kåre Bjørkøy, Elisabeth N. Schultz, og Marianne Beate Kielland. I tillegg til studiene har Karoline vært ansatt i Trondheim Symfoniorkesters profesjonelle vokalensemble, som i de siste årene har satt opp flere store operaer. I 2010 var Åseng den første til å motta stipend fra Gurli og Sigrid Bugges legat.

Mikael Rönnberg

Her en master i sang ved Griegakademiet i Bergen med Harald Bjørkøy som lærer. Han har også studert sang hos bl.a. Donald Litaker, Sissel Høyem Aune og Barbro Marklund.

Som sanger har han vært solist i flere operaoppsetninger. Han har vært solist med Bergen Filharmoniske orkester, Norrköpings symfoniorkester, Nordnorsk Opera & Symfoniorkester, Norske Ungdomssymfonikere, Trondheimssolistene, Bodø Sinfonietta, Bodø Domkor, Bodø Orkesterforening, Distriktsmusikerne i Narvik, Arctimus (Harstad), MIN-ensemblet, Cappella Petri m.fl.

Mikael Rönnberg ble tildelt Bodø Kommunes kulturpris for 2009.

Han arbeider nå som daglig leder/gründer for øvingsfiltjenesten ChoralPractice, lærer ved Faglærerutdanningen i musikk ved Universitetet i Nordland samt som dirigent for Bodø-oktetten og Alle Kan Synge-koret.