Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold

​​

​​​​​​Konsertprogram


Festivalens offisielle konsertprogram - de konsertene du som deltaker kan melde deg på ved påmelding - kan du lese mer om på denne siden. Konsertene blir også åpne for publikum dersom det er billetter igjen.

Vi oppdaterer disse sidene fortløpende så titt innom fra tid til annen!​


OBS! Billetter som er bestilt via Påmeldingsskjema, blir utlevert til kontaktperson for koret ved registrering! Dette gjelder altså ikke billetter som er bestilles via Billettservice eller Billettluka.


Funky-konsert-søyle.pngFunky Music


Hør bare her! Musikk av Aretha Franklin, Stevie Wonder, Bee Gees, September og Barry White med You're the First, the Last, My Everything og ikke minst The Trammps' Disco inferno !!

Det blir et forrykende show med Funky Music prosjektkor i selveste Folketeateret, der gamle ærverdige Operaen var og som er oppstått i en fantastisk ny prakt. Bare det å være i den nydelige salen blir en opp​levelse i seg selv.

Men nå skal hele scenen - og da snakker vi virkelig hele - fylles med fantastiske nord-norske damer og deres Funky Music supershow! Vi kommer til å høre dem over hele Oslo, men vil du se dem må du skaffe deg en billett i det du melder deg på til festivalen. Dette anbefales for alle som vil mimre gammel god syttitallsmusikk i lag med 1400 andre publikummere.

Billettprisen er ikke 495 eller 650, nei den er kun 270 ved bestilling ved påmelding til festivalen! Festen er i gang, dette må du se og høre!


>>>>>>>>>>>>>>>>>>  Billetter får du på www.billettservice.no


Musikalsk leder for Funky Music


​​Siv Cathrine Johansen jobber til daglig ved musikklinjen på Heggen vgs. i Harstad og har over 15 års erfaring som dirigent og sangpedagog. Hun er utdannet sangpedagog fra konservatoriene i Stavanger og Birmingham, England. 

Siv har tatt videreutdanning innen direksjon hos Ragnar Rasmussen i Tromsø og Håvard Forvemo i Trondheim. Hun har tidligere vært dirigent for Gausvik Blandakor. I dag er hun musikalsk leder og dirigent for Sangkoret Lurlokk i Harstad.


Produsent for Funky Music


Marita Havaas Olsen er inne i sitt 6 år som korkonsulent for Norges Korforbund og har under disse årene produsert flere større korprosjekter som We will Rock You (Queen), ABBA, King of Pop (Michael Jackson), Let´s Rock (Elvis) og Korslag mellom bydeler i Narvik. 

Marita har over 20 års fartstid både som sanger, skuespiller, instruktør og produsent. Hun har i tillegg lang erfaring innen media og kommunikasjon.​

Plakat_Funky_Music_Oslo-500.png 


Vokalgruppa Voxnorth fra Danmark


VoxNorth er en dansk vokalgruppe med et meget høyt nivå, ledet av professor Jim Daus Hjernøe. 

Musikalsk har de fokus på sine nordiske røtter samt innovative former for gruppeimprovisasjon og deltakende musikk. Målet er å inspirere publikum og presse grensene for å tenke utover hva du trodde var grensene for vokale prestasjoner. 

Søker stadig nye kunstneriske utfordringer 


​VoxNorth har som mål å revitalisere og utvide omfanget av a cappella-musikk, og skape fokus på didaktikk, metodikk og kunstnerisk utvikling for alle. 

Voxnorth2.png

Voxnorth1.png
VoxNorth gir konserter, masterclasses og workshops, og setter sammen vokalkunstnere fra prosjekt til prosjekt. Medlemmene er erfarne og talentfulle utøvere og lærere i sitt felt.

Voxnorth har flere seminarer på Landsfestivalen, og blir også med på bl.a festkvelden lørdag med underholdning. De har konsert fredag kveld på Eddekoppen.


>>>>>>>>>>>>>>>>>>  ​Billetter får du kjøpt på www.billettluka.no


​​​