For deg som reiser alene!Oslo er den byen i Norge med flest single, i rent antall altså (1 av 4). Og som alle som har litt peiling på odds vil fortelle deg: Jo flere du kan velge blant, jo større sjanser har du.

Men nå kommer vel ikke singelkorister til Oslo for å lete opp andre single, eller?

Uansett! Vi setter også denne gang sammen et kor basert på de som reiser alene, de som ikke får med seg koret eller som bare har lyst til å oppleve Tigerstaden sammen med en gjeng likesinnede.

Årets singelkor, av og med soloister, har vi kalt SOLOSLO. Så kan du jo selv velge hvordan du vil vri og vende på navnet :)

Hvem som skal lede denne gruppen er ikke avgjort, men mange ønsker jobben og vi er tilbake med alt om den eller de som skal ta vare på dere. SOLOSLO avholder eget seminar fredag formiddag. Det betyr at de som ønsker det også kan delta på et annet seminar, men kun lørdag formiddag. Flere detaljer om SOLOSLO kommer i tiden fremover. Titt innom igjen om dette er noe som interesserer deg.

Påmelding for deg som reiser alene er i gang fra og med 28. oktober. Sjekk ut program- og pris-sidene før du melder deg på :)


Følg med på nettsidene eller på festivalens facebook-side https://www.facebook.com/lf2014​ for oppdateringer og om hvem som skal være korleder(e) for SOLOSLO.


Vi gleder oss till å se deg!​LF2014-SOLOSLO-500.png