Forside / Aktiviteter / Landsfestivalen for kor 2022 / Praktiske opplysninger

Praktiske opplysninger

Siden sist oppdatert 20. juni 2021. Med lenker, ikke med nytt innhold.

1. Påmeldingsskjema
  2. Påmeldingsavgift, festivalpass og betalingsfrister
  3. Regler for refusjon
  4. Andre priser
  5. Hotell

1. Påmeldingsskjema

Her finner du lenke til påmelding. I første omgang har vi behov for antall kor og et estimat på antall sangere. Medlemskor i Norges Korforbund blir prioritert ved påmeldinger.
Ikke-medlemskor vil få beskjed etter påmeldingsfristen 1. oktober 2021 om de får plass.

Påmeldingsskjema til Landsfestival for kor 2022. (Se priser oppdatert 20. mai

2. Påmeldingsavgift, festivalpass og betalingsfrister

Det er to betalinger i forbindelse med deltakelse på landsfestivalen: Den første er påmeldingsgebyr for koret, den andre er festivalpass for hver deltaker.

1. Påmeldingsavgift og betalingsfrist

Hvert kor og ensemble skal betale en påmeldingsavgift.

• Medlemskor i Norges Korforbund med flere enn 12 deltakere: kr 2000,- pr. kor. Ikke-medlem: kr 3000,-.
  • Ensembler med 12 eller færre deltakere (inkl. musikalsk leder) kr 1000,-. Ikke-medlem kr 1500,-.

Dette er i henhold til retningslinjene fra Norges Korforbund.

FRIST for å melde på koret, med ca antall deltakere, er 1. oktober 2021. FRIST for å betale påmeldingsavgiften er 1. november 2021.
Påmeldingen av koret er bindende etter 1. oktober, og påmeldingsgebyret blir ikke refundert.

1. Festivalplass og betalingsfrist
    Koret skal betale festivalpass for hvert enkelt kormedlem og dirigent. Festivalpasset inkluderer alt unntattfestkonsertene i Nidarosdomen.​​​
  • ​Festivalpass som inkluderer bankett kr 1790,-
  • Festivalpass uten bankett kr 1190,-
  • Festivalpass for ledsager med bankett kr 1290,-
  • Festivalpass for ledsager uten bankett kr 690,-
  • Festivalpass som inkluderer bankett for ikke-medlemskor kr 1890,-
  • Festivalpass uten bankett for ikke-medlemskor kr 1290,-

FRIST for å juster antall deltakere (+/- 5 personer) er 15. januar 2022.

FRIST for å betale festivalpass + andre festivalkostnader som festkonserter er 15. januar 2022.

Etter 15. januar blir ikke festivalpass og andre festivalkostnader refundert.

Til toppen av siden

Refusjonsregler utover dette er som følger:​

3. Regler for refusjon

Bindende påmelding er å betrakte som rettslig kontrakt mellom kor og arrangør.

Eventuelle avmeldinger skal skje skriftlig til lokal arrangør, og refusjoner skjer etter følgende regler:

• Påmeldingsavgift for koret refunderes ikke. Unntak er hvis koret ikke får plass ved festivalen.
  • Festivalpass for deltakere og andre innbetalte festivalkostnader refunderes ikke. Unntak er medisinske forhold der legeerklæring kan framvises. Det forutsettes at det enkelte kormedlem har reiseforsikring.
  • Det gis refusjon til dekning av egenandel ved bruk av reiseforsikring ved dokumentert sykdom. Lokal arrangør utsteder da faktura som viser vedkommendes spesifikke kostnader.

4. Andre priser

Festkonserter
Mer informasjon om festkonserter kommer. Det vil bli solgt billetter til konsertene. Deltakende kor må bestille billetter på forhånd, og betale en rimelig inngangsbillett. Billettpris kr 100,-.

5. Hotell

Koret kan bestille hotell gjennom vår samarbeidspartner Koment AS.

Det er to kategorier hotell:
Kategori 1 som er de beste hotellene, og kategori 2 som er gode hotell. Alle hotellene ligger i sentrum av Trondheim.

Priser:

• Kategori 1 kr. 1495 per natt for enkeltrom – 1795 per natt for dobbeltrom
  • Kategori 2 kr. 1395 per natt for enkeltrom – 1595 per natt for dobbeltrom

Korene betaler ikke depositum, men får tilsendt faktura på hele beløpet 30 dager før
arrangementet.

Endringer i antall rom og navneendring kan gjøres frem til 15 dager før uten kostnader.
Er det noen av kordeltakerne som ønsker egen faktura, så ordner vi dette.

Koret får tildelt hotell etter hvilken kategori de velger.

Send bestilling av hotell til kor@koment.no med følgende informasjon:

• Navn på koret
  • Navn på kontaktperson
  • Antall enkelt- og dobbeltrom
  • Faktura-adresse

Koment AS kommer til å ta kontakt med hvert enkelt kor. De ønsker å bidra både når
det gjelder overnatting og eventuelle lunsjer / middager som dere ønsker å ha med
deres kor.