Landsfestivalen stor_farger.png


SOLOLEVANG - FOR DEG SOM REISER ALENE

Erfaringsmessig vet vi at det er flere korister som kunne tenke seg å delta på Festivalen selv om deres eget kor ikke deltar. Vi har derfor også denne gangen et tilbud til SINGLE kortister

Men nå kommer vel ikke singelkorister til Levanger for å lete opp andre single, eller?

Uansett! Blir det nok korister i denne kategorien vil vi også denne gangen forsøke å sette sammen et kor basert på de som reiser alene, de som ikke får med seg koret eller som bare har lyst til å oppleve "Trivelige Trøndelag" sammen med en gjeng likesinnede. Skulle vi ikke lykkes med det finner vi alltids et kor som mer enn gjerne vil ta i mot deg med åpne armer.

Årets singelkor, av og med solister, har vi kalt SOLOLEVANG.

Kai Lennert Johansen har i år fått ansvaret for SOLOLEVANG koret. Kai er dosent ved Høgskolen i Nord-Trøndelag og har lang erfaring som kordirigent, musiker og arrangør. SOLOLEVANG avholder eget seminar fredag ettermiddag. Det betyr at de som ønsker det også kan delta på et annet seminar, men da først på lørdag formiddag. Flere detaljer om SOLOLEVANG kommer i tiden fremover.

Påmelding for deg som reiser alene er i gang fra og med 28. oktober. Sjekk ut program- og pris-sidene før du melder deg på.

Påmelding for korister på SOLOLEVANG​