Skip Navigation LinksKor > Aktiviteter > Landsfestivalen for kor 2020 > Praktiske opplysninger

Praktiske opplysninger

Her finner du informasjon om

1. Lenke til påmeldingsskjema
  2. Påmelding og påmeldingsfrister (påmeldingsgebyr, kontingent, festivalpass)
  3. Regler for refusjon
  4. Andre priser (festkonsert, Munkholmen, Ringve museum...)
  5. Hotell

1. Lenke til påmeldingsskjema

Her finner du lenke til påmelding. I første omgang har vi behov for antall kor og et estimat på antall sangere. Medlemskor i Norges Korforbund blir prioritert ved påmeldinger. Ikke-medlemskor vil få beskjed etter påmeldingsfristen 1. november om de får plass.

Klikk her for påmeldingsskjema til Landsfestival for kor 2020.

2. Påmelding og påmeldingsfrister

Det er tre betalinger i forbindelse med deltakelse på landsfestivalen;
Påmeldingsgebyr for koret, påmeldingskontinget for hver deltaker og festivalpass for hver deltaker.

Påmeldingsfrist, påmeldingsgebyr​ + betalingsfrist

Hvert kor og ensembel betaler et påmeldingsgebyr. I henhold til retningslinjene fra Norges Korforbund er påmeldingsgebyret slik:

• Medlemskor i Norges Korforbund med flere enn 12 deltakere: kr 2000,- pr. kor. Ikke-medlem: kr 3000,-.
  • Ensembler med 12 eller færre deltakere (inkl. musikalsk leder) kr 1000,-. Ikke-medlem kr 1500,-.

FRIST for å melde på koret og betaling av påmledingsgebyret er 1. november 2019.
Korpåmeldingen er bindende etter 1. november, og påmeldingsgebyret blir ikke refundert.

Påmeldingskontingent + betalingsfrist

For hvert enkelt kormedlem og dirigent skal det i tillegg betales en festivalkontingent.

• For medlemskor, per medlem inklusive dirigent på kr 500,-.
  • For kor som ikke er medlem i Norges Korforbund, per medlem inklusive dirigent på kr 600,-
  • Ledsagere betaler ikke påmeldingskontingent.

Festivalpass​ + betalingsfrist

Festivalpasset gjelder hvert kormedlem, dirigent og hver ledsager.

• ​Festivalpass som inkluderer bankett koster kr 990,-.
  • Festivalpass uten bankett koster kr 690,-.

FRIST for å endre antall deltakere, betale påmeldingskontingenten og festivalpassene er 15. februar 2020.
Etter denne datoen refunderes ikke påmeldingskontintenten for deltakerne.

Refusjonsregler utover dette er som følger:​

3. Regler for refusjon

Bindende påmelding er å betrakte som rettslig kontrakt mellom deltaker og arrangør.

Eventuelle avmeldinger skal skje skriftlig til Festivalkontoret og refusjoner skjer etter følgende regler:

a. Påmeldingsgebyret (for koret) refunderes ikke.
b. Dersom koret ikke får plass ved Festivalen, refunderes påmeldingsgebyret.
c. Påmeldingskontingent (for deltaker) refunderes ikke, unntatt ved død, samt dekn​ing av egenandel ved bruk av reiseforsikring ved dokumentert sykdom.

Krav om refusjon må tas med eget forsikringsselskap, hvor legeattest og kvittering for påmeldingsavgifter må legges ved. Evt krav om dekking av egenandel på forsikringen må fremmes skriftlig til arrangøren, som foretar vurdering og evt tilbakebetaler beløpet.

d. Festivalpass og innbetalt beløp utover påmeldingsgebyr og påmeldingskontingent refunderes med:

1. 100 prosent ved død og dekning av egenandel ved bruk av reiseforsikring ved dokumentert ​sykdom.​
2. 100 prosent for hver avmeldt deltaker innen 12. april (8 uker før Festivalen).
3. 50 prosent for hver avmeldt deltaker innen 10. mai (4 uker før Festivalen).
4. Det er ingen refusjon for avmelding etter (10. mai 2018)

Festivalpasset inkluderer alle seminarer og konserter, utenom festkonserten i Nidarosdomen.​​​

4. Andre priser

Festkonsert
En helhetlig konsertopplevelse med blant annet kor på høyt nivå og musikere i Nidarosdomen fredag kveld. Det vil bli solgt billetter til konserten, internt og eksternt. Deltakende kor må bestille billetter på forhånd, og betale en rimelig inngangsbillett. Billettpris kr 100,-.

Sangertrikk
Veterantrikken, verdens nordligste trikk, skal fungere som en sangertrikk festivalhelgen. Tanken er allsang, ledet av en musiker, på vei opp til Lian Restaurant der deltakere kan spise lunsj. Trikketuren tar ca. 25 minutter.
Tilbudet krever påmelding på forhånd, og har en deltakerkostnad.

Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Turer
Det blir lagt opp til tur til både Munkholmen og Ringve museum på dagtid torsdag. Tilbud krever påmelding på forhånd, og har en deltakerkostnad. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

5. Hotell

Vi har to kategorier hoteller;
kategori 1 som er beste hotell, og kategori 2 som er gode hotell. Alle hotellene er i sentrum av Trondheim.

Prisene er:
Kategori 1: kr 1750,- pr natt for enkeltrom - kr 1850,- pr natt for dobbeltrom.
Kategori 2: kr 1295,- pr natt for enkeltrom - kr 1495,- pr natt for dobbeltrom.

Etter påmeldingsfristen får korene tildelt hotell.