Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Aktiviteter > Landsfestivalen for kor 2022

Landsfestival for kor 2022

kor_no_banner.png

Hjertelig velkommen til Landsfestival for kor i Trondheim

Torsdag 26. mai til søndag 29. mai 2022.

Som deltaker på Landsfestival for kor 2022 skal du og koret ditt få mulighet til å synge på gode, innendørs konsertarenaer. Alle kor får tilbud om å synge en verdslig konsert og på korvake i Nidarosdomen. 

Som kor eller enkeltsanger kan du få være med på å synge igjennom skolesangboken «Mads Berg – fra perm til perm» i Vår Frue kirke, kjent fra "Salmeboka minutt for minutt".

Et annet høydepunkt er å synge kjente perler for kor og orgel sammen med Nidaros domkor, dirigent Karen Haugom Olsen og domorganist Petra Bjørkhaug i Nidarosdomen.

I tillegg kan vi røpe bysang, festkonserter, musikalsk byvandring på Bakklandet, og en stor sangerfest i Trondheim Spektrum. 


TRONDHEIM

Der storbyliv møter småbysjarm


Og itj' for å skryt, men...

  • Trondheim er omtalt som en av de vakreste byene i norden 
  • Når du ikke skal synge, kan du jo besøke sangerkroene, rusle litt rundt på det nyoppussede torget, gå innom Ravnkloa, gå en tur bort til gamle bybro, spasere litt på Bakklandet... Der finner du forresten Trampe også. Mulighetene er mange. Så kan du jo ta med det et par gode sko i bagasjen og gå Hjertepromenaden?
  • Ser du på midtbyen fra oven, ser du at den faktisk ligner et hjerte - omslynget av Nidelven og kanalen.  "Hjertepromenaden" er en flott,urban turløype som slynger seg rundt midbyen. I løpet av en times spasertur kan du oppleve en fantastisk utsikt mot fjorden, Nidarosdomen, marinen og Bakklandet.
  • Klikk deg inn og la deg inspirere av videoen "Æ e trønder". Det er bare SÅ mange sjarmerende trøndere der.

Vi ønsker deg velkommen til tre dager med sangglede i historiske Trondheim!

Vi glær oss!
Festivalkomiteen