​​Arenaer

​​

Arena 1, TEMPLET i FRELSESARMEEN.


Her skal klasse B konkurrere fredag, unntatt Sakral klasse. Ungdomskor vil også bruke dette lokalet.

Dette er et rom med 1,7 minutter etterklang. Det er mursteinsvegger og fliser på golvet. Scenen er vid, og det er plass til store kor her, med trapper i bakkant og forkant av scenen.

Repertoar: Alle typer repertoar passer her, og klassisk musikk egner seg godt i det romslige rommer uten galleri og tekstiler.

Kapasitet: Det er plass til ca 450 publikummere.

Adkomsten til scenen er fra salens høyre side når du ser ut på publikum fra scenen.


Klikk for større versjon


Klikk for større versjon

​​


Arena 2, SCANDINAVIA SCENE på Radisson.


Her skal vokalgruppene konkurrere fredag.

Dette er et ”Black Box” rom uten særlig akustikk og med en ganske liten scene. Her er det mange tekstiler og tepper på gulvet, egnet for grupper med teknisk forsterking fra lydanlegg. Det er et lite galleri der med ekstra plasser for publikum.

Repertoar: Alt repertoar for små grupper med krav til forsterking fra lydmann som vil bli stilt til rådighet fra arrangør.

Kapasitet: Det er plass til ca 150 publikummere.

Adkomst: Fra salen eller fra begge sider på scenen.Klikk for større versjonKlikk for større versjonKlikk for større versjon


​​​

Arena 3, MARGARETHAKYRKAN.


Her skal Sakral klasse A og B konkurrere fredag.

Dette er en kirke med god akustikk, lang etterklang. Kirken har glatte murvegger. Det er plass for små og mellomstore kor.

Repertoar: Lokalet egner seg godt for musikk med lange linjer og rike klanger. Musikk med høyt tempo kan gi et ”rotete” og ”grøtete” lydbilde.

Kapasitet: Det er plass til ca 350 publikummere.

Adkomst: Fra kirkerommet eller fra høyre når en står i kirkekoret.Klikk for større versjon
​​

Arena 4, FILADELFIA.


Her skal klasse A konkurrere lørdag, samt Rytmisk. Dette er også plassen for Grand Prix lørdag ettermiddag.

Dette er en sal som i løpet av sommeren 2013 skal renoveres. Det er stoffstoler og en del tekstiler i rommet, så etterklangen absorberes og akustikken er ikke lang. Det er også et romslig galleri med mange publikumsplasser. Gulvet er dekket av delvis tepper og panel.

Scenen er i øyeblikket stor og romslig med trapper i bakkant. (scenens utseende kan endres noe i forbindelse med renoveringen av salen). Her er det god plass for alle typer kor.

Repertoar: Alle typer repertoar kan brukes, men akustikken egner seg veldig godt for musikk med tempo, uavhengig av mye etterklang fra rommet.

Kapasitet: Det er plass til 1500 publikummere.

Adkomst: Scenen er tilgjengelig fra begge sider og fra salen.

Med forbehold om endringer i forbindelse med ombygging og renovering av salen i FILADELFIA.Klikk for større versjonKlikk for større versjonKlikk for større versjon
​​