​​Praktisk informasjon


NM for kor arrangeres i hjertet av Oslo, ikke langt fra Karl Johan.

NM-hotellet er Radisson BLU Scandinavia hotell​ ved Holbergs plass hvor du vil finne NM-sekretariatet, hovedovernattingssted og arena for vokalgruppe-konkurransen i Scandinavia Scene. Banketten vil foregå i Scandinavia Ballrom hvor det blir underholdning, middag, og dans.


NM-sekretariatet


Enten dere kommer fredag eller lørdag vil registrering av kor, utlevering av deltakerkort, dagspass og bankettbilletter være i Sekretariatet på Radisson BLU Scandinavia hotell. Dette ligger i konferanseavdelingen.


Hvor ligger hotellet og arenaeneDe ulike arenaene er:

Trefoldighetskirken - for Sakral klasse A og B på fredag kveld.
Templet - for Blandet klasse B, Like stemmer klasse B og Ungdomskor
Filadelfia - for Blandet klasse A, Like stemmer klasse A og Rytmisk
Scandinavia Scene - for Vokalgrupper 


Innsending av noter og presentasjon av koret


Iht til Retningslinjene for NM for kor, punkt 2.3 skal det senest 2 måneder før arrangementet, dvs innen 25.8.2013 sendes inn originalnoter i 6 eksemplarer​ og informasjon om koret:

Retningslinjer for NM for kor. punkt 2.3: Korene skal senest to måneder før konkurransen sende inn en nøytral og faktaorientert presentasjon av kor og dirigent (maks 50 ord), samt et digitalt høyoppløselig bilde av koret som ikke er mer enn to år gammelt. Videre skal det sendes inn originalnoter i seks eksemplarer til bruk for juryen.

Sammen med originalnotene skal det legges ved et skriv som viser rekkefølgen man ønsker å synge sangene. Pga trykking av program vil det ikke være mulig å endre rekkefølgen etter at noter er sendt inn. 

Er ikke ovennevnte frister holdt, kan arrangøren diskvalifisere koret fra å delta i konkurransen! 


Mat under NM for kor


Det vil være mange muligheter for å spise i området rundt Radisson Blu. Foruten egen restaurant på hotellet finnes det mange spisesteder, kiosker og kafeer i nærheten.


Overnatting


Se eget punkt.​