Skip Navigation LinksKor > Aktiviteter > Seniorsang Savalen 2019 > Savalen Fjellhotell & Spa

Savalen Fjellhotell & Spa

Savalen_logo_org.farger[1].jpg

Savalen Fjellhotell & Spa – 55 år med tradisjon, trivsel og særpreg

Gjennom 45 år har familien Hektoen utviklet den gamle Savalen Turisthytte til et moderne og attraktivt fjelhotell i naturskjønne og idylliske omgivelser på Savalen i Nord-Østerdal.
700 meter over havet, 190 km fra Trondheim, 218 km fra Hamar, 330 km fra Oslo og 281 km fra Molde ligger Savalen sentralt plassert og godt tilgjengelig fra bade nord, sør, vest og øst.

Fokuset har i alle år vært å skape trivsel og velvære for våre gjester. Målet har vært å leve opp til og overgå våre gjesters forventninger.

Gode referanser siden 1963 gjør at gjestene kommer tilbake år etter år.

Du kan lese mer om hotellet her.

Det blir et spennende program. Det settes av to  økter hver dag  til stemmebruk og sangtrening for å trene oppvarming, stemmeklang, tonedanning og ikke minst pust og holdning. Det inkluderer selvfølgelig også øving på et tilpasset kor-repertoar (unisont og flerstemt) som vi presenterer på en mini-konsert i hotellets foaje siste kurskvelden.

Underholdning

Instruktørene underholder en kveld.

Trim

Morgengymnastikk i bassenget (32 grader) med egen instruktør. Fine turmuligheter utenfor hotellet.

Matopplevelser

Kaffe og kaker ved ankomst. Frokostbuffe, lunsjbuffe og 3-retters middag/aftensbuffèt. Østerdalsbord og ”Levende-lys aften”.

Åpen bar og dans til levende musikk hver kveld i Kobbersalen.

Øvrige aktiviteter

Vandretur, åpent nissehus m.m.

Pris og påmelding

ng gjøres på eget påmeldingsskjema som du finner under. Når du melder deg på må du betale kursavgiften på kr 900,- (medlemmer i Norges Korforbund) eller kr 1100,- (ikke-medlemmer Norges Korforbund). Er dere 3 eller flere fra ditt kor får du en rabatt på kr 200,-.

Påmeldingsskjema

Kost og losji

Kost og losji gjøres opp direkte med hotellet ved avreise.

Prisene er som følger:

• Helpensjon kr 3490,- pr person i dobbeltrom.
  • Helpensjon kr 4060,- pr person i enkeltrom.
  • Eventuell busstransport kr 720,- tur/retur.

Det settes opp buss fra Steinkjer via Trondheim og fra Larvik via Oslo. (minimum 10-15 personer)

Buss fra Gudbrandsdalen hvis mer enn 20 personer.

Busstransport bestilles også via påmeldingsskjemaet, men dette gjøres også opp direkte med hotellet ved avreise.

Busstider

IMG_3571.jpgIMG_3570 2.jpg