Skip Navigation LinksKor > ClubDiva

​​​Heftig cabaretprosjekt!

Vi søker sangere i Finnmark!

Grand finale i Alta
Club Diva utgjør totalt seks forskjellige prosjektkor i Nord. Fem av disse prosjektene er gjennomført med stor suksess. Nå avslutter vi det hele med en "grand finale" i Alta og søker etter sangere i Finnmark.
Altaposten nett: Søker etter DIvaer i Finnmark

Om Club Diva
Publikum blir tatt med tilbake til 1920 årene og den glamorøse Gatsbystilen. Cabaretkonserten ledes an av Club Divas leading lady England Brooks. I Club Diva holder hun kontroll på de fabuløse damene som synger i nattklubbens eget cabaretkor. Eminente musikerne fra Musikk i Nordland sørger for en unik musikalsk setting og de dyktige dansere Mirjam Sørhus og Maja Hoem Iversen
krydrer showet. Publikum skal få kjenne på nattklubbfølelsen fra de kommer inn døra til de går ut igjen.

Øvinger og konserter

Øvinger og konserter vil foregå over tre samlinger i Alta. 24.-26. mai, 30. august-1. september og 18-19. oktober. Resten av tiden øver sangerne hjemme til lydfiler. Konserten blir gjennomført i Alta Kultursal 19. oktober. Dirigent for prosjektet er Siv Cathrine Johansen som også har ledet flere av de andre prosjektkorene.
For å kunne delta i prosjektet må sangerne ha erfaring fra å synge i kor eller som solist.

England Brooks- The leading Diva

Dyktige England Brooks, som mange kjenner igjen fra The Voice og All together now, har rollen som eieren av nattklubben. Hun har sunget i utallige sammenhenger på scene, radio og TV og hun har rørt mange med sin sjelfulle stemme.

Påmeldingen er i gang til Club Diva Alta. Frist for påmelding er 10. april.
NB! Blir koret fullt lukkes påmeldingen før dette. Meld deg på her!

10 års jubileum
Norges Korforbund, som med denne cabareten feirer 10 års jubileum for opprettelsen av sitt kontor i nord,
arrangerer dette fantastiske showet sammen med Musikk i Nordland.
Når prosjektet avsluttes i Finnmark vil totalt over 200 damer ha tatt på seg kostymene og inntatt rollen som cabaretsangere i Club Diva.

Fremover: "Dristige, deilige, dyktige divaer! Damenes sjarm og innlevelse imponerte!"
Saltenposten: "Noe av det heftigste saltdals-publikummet har fått servert!
Vefsnno.no: "Divaene skapte feberstemning blandt publikum!"
Bodonu.no: "Hold et forrykende show i Stormen konserthus! "
Nordlys: Divaer sjarmerte publikum i senk.

Bladet Vesterålen: "Ho sprang inn i stemmegaffelen min- ti ganga"
Harstad Tidende:  "Club Diva leverte så det sang!"

Kurssamarbeid med NNPS
Norges Korforbund samarbeider tett med Nord-Norsk Pensjonistskole og kan se tilbake på flere vellykkede prosjekt. I Club Diva kjøres alle prosjektkorene som kurs via denne skolen. Dyktige England Brooks, som mange kjenner igjen fra The Voice, har rollen som eieren av nattklubben. Hun har sunget i utallige sammenhenger på scene, radio og TV og hun har rørt mange med sin sjelfulle stemme. Sangere i Finnmark inviteres  til å delta i cabaretsuksessen Club Diva.

Prosjektleder og initiativtaker til Club Diva er korkonsulent for Nord-Norge, Marita Havaas Olsen.

Ny logo Musikk i Nordland sort.png        hovedlogoliten.jpg     logo nnps.pngSkjermbilde 2018-08-21 kl. 08.54.51.png