Skip Navigation LinksKor > ClubDiva

​​​Heftig cabaretprosjekt!

Club Diva er et prosjektkor som ble gjennomført i Nord-Norge i 2018 og 2019.

Vi gjennomførte totalt fem prosjektkor med stor suksess:

Club Diva Narvik- Konsert Narvik Kulturhus 19. okt. 2018
Club Diva Salten
-  Konsert Slipen Rognan 27. okt. og Stormen Bodø 28. okt. 2018
Club Diva Helgeland- Konsert Mosjøen Kulturhus 1. nov og Kulturbadet 2. nov. 2018.
Club Diva Sortland/Harstad
- Konsert Kulturfabrikken 14. feb. og Harstad Kulturhus 15. feb. 2019
Club Diva Finnsnes/Tromsø
- Konsert Finnsnes Kulturhus 23.feb. og Tromsø Kulturhus 24.feb. 2019

Om Club Diva

Publikum ble tatt med tilbake til 1920 årene og den glamorøse Gatsbystilen. Cabaretkonserten ble ledet an av Club Divas leading lady England Brooks. I Club Diva var hun hovedsolist og holdt hun kontroll på de fabuløse damene som sang i nattklubbens eget cabaretkor. Eminente musikerne fra Musikk i Nordland sørget for en unik musikalsk setting og de dyktige dansere Mirjam Sørhus og Maja Hoem Iversen krydret showet. Publikum fikk kjenne på nattklubbfølelsen fra de kommer inn døra til de går ut igjen.

10 års jubileum
Norges Korforbund, som med denne cabareten feiret 10 års jubileum for opprettelsen av sitt kontor i nord,
arrangererte dette fantastiske showet sammen med Musikk i Nordland.

Fremover: "Dristige, deilige, dyktige divaer! Damenes sjarm og innlevelse imponerte!"
Saltenposten: "Noe av det heftigste saltdals-publikummet har fått servert!
Vefsnno.no: "Divaene skapte feberstemning blandt publikum!"
Bodonu.no: "Hold et forrykende show i Stormen konserthus! "
Nordlys: Divaer sjarmerte publikum i senk.

Bladet Vesterålen: "Ho sprang inn i stemmegaffelen min- ti ganga"
Harstad Tidende:  "Club Diva leverte så det sang!"

Kurssamarbeid med NNPS
Norges Korforbund samarbeider tett med Nord-Norsk Pensjonistskole og kan se tilbake på flere vellykkede prosjekt. I Club Diva ble alle prosjektkorene kjørt som kurs via denne skolen.

Prosjektleder, produsent og initiativtaker til Club Diva var korkonsulent for Nord-Norge, Marita Havaas Olsen.

Ny logo Musikk i Nordland sort.png        hovedlogoliten.jpg     logo nnps.pngSkjermbilde 2018-08-21 kl. 08.54.51.png