Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Rogaland

Rogaland

Kor i Rogaland søker dirigent

Klepp Damekor søker dirigent

Klepp Damekor søker etter ny og sprek dirigent som kan inspirere og utfordre oss. Du må stille musikalske krav og ha en god porsjon tålmodighet. Vi har et bredt repertoar som gjerne kan utvides i uventede retninger. Behersker du piano, passer det perfekt til innøving av stemmer.

Klepp damekor består av ca 35 sangglade og trivelige damer. Koret ble stiftet i 1975 og har mange medlemmer med lang erfaring samt en del nye rekrutter. Vi er et lavterskel kor og har plass til alle som liker å synge. Medlemmene er engasjerte, lærevillige og fulle av godt humør. Repertoaret er allsidig, alt fra folkeviser og pop til tradisjonell kirkemusikk.

Vi øver hver tirsdag fra kl 19 - 21.15 på Tu gamle skule, Kåsen og Fredheimsloftet, Kleppe. I tillegg har vi seminar en helg hvert semester, da leier vi gjerne inn en ekstra instruktør.

Vi arrangerer årlig julekonsert i Klepp kyrkje (unntaket er koronaåret 2020). Målet er å ha en vårkonsert og gjerne en strikkekonsert på høsten. Andre spennende ting finner vi på etter hvert. Vi samarbeider gjerne med andre kor og lokale musikere. I tillegg opptrer vi i foreninger, lag og institusjoner. Vi er medlem i Norges korforbund og deltar også på arrangementer i deres regi.

Vil du vite mer? Eller vet du allerede at du er vår nye dirigent? Da tar du kontakt med Eli Goldfine på telefon 975 80 553 eller på e-post eli@goldfine.no