Forside / Dirigent / Ledige dirigentjobber / Vestland

Vestland

Kor i Vestland fylke søker dirigent

Tertneskoret fra Bergen trenger ny dirigent fra høsten 2022

Tertneskoret er et blandakor med rundt 30 aktive korister. Vi har god representasjon av sopraner og alter, men vi kunne tenke oss noen flere basser og tenorer. Koret består av positive og sosiale personer i aldersgruppen 40 pluss.

Dirigenten vår gjennom de siste seks årene Ingvill Espedal, slutter til sommeren og vi ønsker oss en ny dirigent fra høsten 2022 som kan bidra med sangglede og godt humør og som har lyst til å utvikle koret videre.

Vi har et variert og allsidig repertoar, og vi deltar vanligvis på julekonserter og nyttårskonserter.
Vi liker å jobbe mot et konkret mål i hvert semester og med jevne mellomrom arrangerer koret konserter med forskjellige tema, gjerne i samarbeid med profesjonelle musikere. Festivaler i inn- og utland er også noe vi liker godt å være med på.

Hva tilbyr vi:

• Et kor i utvikling med vilje til å lære mer
  • Et godt og stabilt antall medlemmer
  • En ryddig økonomi
  • En velfungerende organisasjon
  • En humørfylt gjeng som «godtar å bli holdt i ørene»

Hvilke forventninger har vi til deg:

• Du har dirigenterfaring
  • Du er initiativrik
  • Du kan og vil finne korklangen vår
  • Du er en god korpedagog
  • Du har godt humør
  • Du vil være med på de opptredener koret legger opp til

Vi øver hver mandagskveld fra klokken 19.00 til 21.30 på Tertnes skole i Åsane.

Ønsker du å høre mer om stillingen og koret, kontakt leder Solveig Guterud, solveig@guterud.com eller på telefon 92455512.

Publisert 04.04.2022

KORMIX Askøy søker ny dirigent

Kormix ble startet høsten 1984 og har hatt stabilt medlemstall med god rekrutering i alle år. Vi er pr i dag 48 medlemmer med god stemmefordeling i de ulike stemmegruppene, alder fra 25-75 år. Vi øver hver tirsdag fra kl19.00 til 21.30 på Erdal ungdomsskole,(ca. 15 min fra  Bergen sentrum). Repertoaret vårt er innenfor viser, pop og rock med og uten musikk. Vi har eget band bestående av to gitarer, bassgitar og piano.

Ved interesse ta gjerne kontakt snarest til meg på mobil 95790437 eller på mail marit-breivik@hotmail.com

Marit Breivik

KORMIX