Forside / For Kor / Noter og repertoartips / Sangboka Samstemt

Samstemt - sanghefter med øvingsfiler

Samstemtheftene

Norges Korforbund og Norsk Musikkforlag har utarbeidet sanghefter med øvingsfiler

Håpet er at disse heftene kan bli til et felles repertoar for norske kor som vi kan synge når korene møtes på felleskonserter, festivaler, sangerstevner og lignende.

Samstemt for blandakor ble utgitt i 2020 og ble en knallsuksess! Samstemt-serien er nå utvidet med hefter for dame- og mannskor. Det har vært et poeng for oss på sangene skal ha norsk tekst og ikke være for vanskelige. Målet vårt har vært å bidra til fornyelse med et repertoar som kan synges av mange. To av sangene går igjen i alle heftene, og gjør det mulig å få til samspill på tvers av kor.

Ordinær pris på heftene er kr 149,-, men Norges Korforbunds medlemskor har 15 % rabatt hos Korsenteret/Norsk Musikkforlag. Alle heftene med øvingsfiler kan kjøpes for kr 127,- pr. stk.

Sangene i Samstemt er spesielt egnet å jobbe med nå i koronatiden, alle fordi kan øve med gode øvingsfiler hjemme.
Øvingsfilene er tilgjengelig gjennom nettsiden og mobil-appen Choralpractice. Her kan man høre alle stemmene eller bare egen stemme. Enkelt å bruke!

I denne YouTube-videoen kan du lytte til korarrangementet til Jahn Teigens "Optimist", som er laget spesielt for Samstemt:

Klikk her for å kjøpe Samstemt!