Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Nord > Gospelhelg > Gospelhelg for kor

Gospelhelg for kor

Englandnettsider.png

Inspirasjonshelg med fokus på Gospel!

Nå ser vi frem til å kickstarte høsten med dette inspirasjonskurset. Vi følger selvfølgelig alle smittevernreglene slik at alle skal føle seg trygge og ivaretatt. Denne helgen vil koret ditt få være med på en flott kirkekonsert hvor dere får synge egne sanger fra deres vanlige repertoar i tillegg til å lære å synge 4 gospelsanger sammen med England Brooks. Disse sangene kan dere ta med dere hjem og bruke i andre anledninger. Vi topper det hele med gratis coaching av kor og solister. Pris for å delta på dette kurset er kun 250.- pr. person. I tillegg kommer en liten påmeldingsavgift for koret.


  • Bli kjent med Gospel som sjanger!
  • Lær 4 gospelsanger! Sjekk hvilke 4 her.
  • Individuell coaching av kor/solister av England Brook
  • Kirkekonsert hvor hvert kor får synge sanger fra korets vanlige repertoar.


Hvem kan delta?
Kurshelgen er i utgangspunktet for hele kor, men kan ikke hele koret kan man stille med en mindre gruppe fra koret. Enkeltsangere kan også medle seg på.

Om kurs og konsert
Det er viktig at kursdeltakerne lærer seg sin stemme så godt som mulig før de kommer på kurset slik at fokus kan være på å lære seg selve gospelsjangeren. Fredag og lørdag blir det kurs med England Brooks hvor man lærer å synge 4 gospelsanger. På kirkekonserten på søndag samles kursdeltakerne i ett stort felleskor hvor de fremfører de 4 gospelsangene de har lært på kurset. Korene får i tillegg til disse gospelsangene også synge 2-4 sanger fra sitt eget kors repertoar - med sin egen dirigent. Dette er frivillig. Antall sanger avhenger av antall påmeldte kor. NB! Disse sangene må ikke være gospel
. Gospelsangene vi bruker i kurset blir tilsendt deltakerne i forkant slik at man kan forberede seg litt før man kommer til kurset.


Gratis coaching av solister og kor
Ønsker dere gode tips og råd til koret kan dere få en egen gratis coaching med England Brooks.
Har dere solister i koret som gjerne vil ha noen gode solisttips kan de få gratis solistcoaching av England.

Kursene gjennomføres følgende steder.
4.-6. september 2020 i Alta. Gjennomført. Se smakebit fra konserten.
25.-27. september 2020 i Brønnøysund. Påmelding innen 10. september.

Overnatting
Kordeltakere som trenger overnatting bestiller og betaler dette selv. Vi anbefaler å bruke Norges Korforbunds hotellavtaler når man bestiller. https://kor.no/medlemsfordeler/Sider/hotellavtaler.aspx


Kurset gjøres i samarbeid med studiestedet Nord-Norsk Pensjonistsskole.


NNPS logo u adr.png