Forside / Korona / Sangboka Samstemt

Sangboka Samstemt

Samstemt

Norges Korforbund og Norsk Musikforlag lanserer en flunkende ny sangbok for dame- og mannskor! Vi håper og tror at disse heftene kan bli til et felles repertoar for norske kor som vi kan synge når korene møtes på felleskonserter, festivaler, sangerstevner og lignende.

Samstemt for blandakor ble utgitt i 2020 og ble en knallsuksess! Nå lanserer vi også Samstemt for dame- og mannskor, med en lanseringsrabatt på 20% ut juni, 2021. Det har vært et poeng for oss at sangene skal ha norsk tekst og ikke være for vanskelige. Målet vårt har vært å bidra til fornyelse med et repertoar som kan synges av mange. To av sangene i heftene går igjen, og gjør det derfor enkelt å møtes til samspill på tvers av kor.

Ordinær pris på heftene er kr 149,-, men Norges Korforbunds medlemskor har 15 % rabatt hos Korsenteret/Norsk Musikforlag som gjør at blandakorheftet koster bare kr 127,- kroner pr. eksemplar, inkludert flotte øvingsfiler innspilt av Bodøs Vocal Art. Dame- og mannskorheftene koster nå 119,- ut juni, 2021, deretter vil våre medlemmer kunne kjøpe det for 15% rabatt.

Sangene i Samstemt er spesielt flotte å jobbe med nå i koronatiden, siden alle kan øve med gode øvingsfiler hjemme. Øvingsfilene er tilgjengelig gjennom nettsiden og mobil-appen Choral Practice. Her kan man høre alle stemmene eller bare egen stemme, og man følger notebildet mens man synger. Enkelt å bruke!

Klikk her for å bla i prøveeksemplar av Samstemt!

I denne YouTube-videoen kan du lytte til korarrangementet til Jahn Teigens "Optimist", som er laget spesielt for Samstemt:

Klikk her for å kjøpe Samstemt!