brilleland.jpg

Norges Korforbund har inngått avtale med Brilleland

Hva innebærer avtalen

• Synsundersøkelse for redusert pris, kr 290,- (normal pris er kr 420,-)

• 20 % rabatt på Brillelands til enhver tid gjeldende veiledende utsalgspris for briller.

• Databriller leveres etter arbeidstilsynets forskrift; «arbeid ved dataskjerm».

• Rabattene ansees som rabatt på den komplette brillen, og kan ikke kombineres med andre rabatter på innfatning og/eller glass.

• Brilleland tilbyr betaling med Brillelandkort. Ved betaling innen tolv måneder er dette rente og gebyrfritt

Betaling

Medlemmene i Norges Korforbund betaler Brilleland det totale beløp ved avhenting. Avtalen inkluderer

• Synsundersøkelse utført av autorisert optiker kr. 290,-

• 20 % rabatt på komplett brille (innfatning og glass)

• Montering kr. 300,-

Medlemmer i Norges Korforbund betaler Brilleland 30 % ved bestilling og resten senest ved avhentning av brillen.

Gjennomføring

Bestilling gjøres direkte i den enkelte butikk. Den ansattes/medlems forbindelse med denne avtale opplyses om ved bestilling. For å oppnå rabattene må det fremvises bevis på ansettelse eller medlemskap i Norges Korforbund ved bestilling, eller henvisning til bestillingskode: BL20130.

Medlemmer dokumenterer medlemskap ved fremvisning av gyldig medlemskort (vedlegg til Korbladet), eller henvisning til kode BL20130.