Skip Navigation LinksKor > Medlemsfordeler > Hoopla billettsystem

Hoopla billettsystem

Hoopla billettsystem – ny medlemsfordel for kor i Norges Korforbund

Hoopla er et selvbetjent, brukervennlig billettsystem på nett. Vi gjør det enkelt for deg å ta betalt for arrangementet ditt på nett. Det er ingen arrangøravgift, oppstartsavgift/bindingstid ved bruk av Hoopla. Vi tar kun betalt dersom du gjør det.

Test Hoopla på et gratisarrangement, uten forpliktelser.

Hoopla AS er eid av blant annet Adresseavisen og Bergens Tidene. Hoopla samarbeider tett med mediehus i Schibsted og Polaris for å kunne tilby Hoopla til flere arrangører. Hoopla har tidligere vunnet Venture Cup Nasjonalt og mottatt stipender fra HiST, Discovery og Innovasjon Norge. Hoopla har en samarbeidsavtale med Sparebank1 som tilbyr Hoopla til lag og foreninger.

Slik kommer du i gang:

Gå inn på www.hoopla.no og registrer deg som arrangør. Det tar kun 5 minutter legge ut billettsalg til arrangementet ditt, se hvordan du kan gjøre dette her: brukerguide .

Fordelsavtale gjennom Norges Korforbund:

Rabatt på 5,- på hvert billettgebyr solgt på nett.

Priser (inkludert rabatt):

​Pris fra
​Pris til
​Billettgebyr
​1​99​10
​100​249​15
​250​449​20
​450​699​25
​700​949​30
​950​1199​35
​1200​1499​40

Prisene er eks. MVA, dersom det er MVA på billettene kommer det MVA på billettgebyret i tillegg.

Hoopla har kun billettgebyr, gebyret belastes sluttbruker.

Rabatt

Rabatten framstår som en kickback på kroner 5,- per solgte billett. Denne faktureres senest 3 måneder etter arrangementsavvikling av Kunden.

Gratis Support

Dersom du har behov for hjelp til å sette opp arrangementet ditt bistår vi deg med dette, all annen support er også kostnadsfri.

Kontinuerlig utbetaling

Standard utbetalingsfrekvens er månedlig, dersom det er andre behov ta kontakt med oss.

Ta kontakt på support@hoopla.no eller Tlf: 73 53 32 54 for å oppnå dine medlemsfordeler.