Skip Navigation LinksKor > Medlemsfordeler > Hotellavtaler

Hotellavtaler

Som medlem av Norges Korforbund kan du få rabatt på hotellopphold på Thon Hotels og Nordic Choice Hotels.

Thon Hotels

Norges Korforbund har avtale med Thon Hotels som omfatter alle kjedenes hoteller i Norge, Sverige og Danmark. Avtalen gjelder for alle våre medlemmer, enten du reiser med koret ditt eller trenger overnatting privat til deg eller familien.

Målet har vært å kunne tilby kor muligheten til å legge øvings- og seminarhelger på hotell til hyggelige priser.

Rabattsatsene er på 20-25% på veiledende pris.

Bestilling på Thon Hotels
Hos Thon Hotels kan bestille hotellopphold med rabatt på følgende måter:

• Direkte kontakt med ønsket hotell
  • Kontakt Thon Hotels Service Centre, telefon 815 52 400 eller e-post: service@thonhotels.no. Oppgi firmakode: TH30088.
  • Bestilling via nettsiden:
    • Gå til www.thonhotels.no/firmaavtale/
    • Skriv inn firmanavn Norges Korforbund og avtalenummer TH30088
    • Du får så tilgang til rabatterte priser gjennom avtalen med Norges Korforbund

Nordic Choice Hotels

Gjennom Norsk musikkråd har Norges Korforbunds medlemmer spesialpris på hotellrom og konferanse hos Choice! Rabattsatsene er 20% på Quality Hotel, Quality Hotel & Resort og Clarion Hotel, og 15% på Comfort Hotels og Clarion Collection i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Ved tilgjengelighet tilbys du tidlig innsjekk og sen utsjekk.

Klikk her for å bestille hotellopphold med rabatt.