Som medlem av Norges Korforbund kan du kjøpe CD-er og konsertbilletter fra Kirkelig Kulturverksted til spesialpris.

CD-er
Alle CD-ene i Kirkelig Kulturverksteds katalog er tilgjengelige gjennom Norsk Korsenter, der medlemmer i Norges Korforbund får kjøpe dem til kr 138,- (ordinærpris kr 189,-). Se mer informasjon her.

Konserter
Norges Korforbunds medlemmer får 20 prosent rabatt på konserter i regi av Kirkelig Kulturverksted. Billettene kjøpes ved personlig oppmøte på Billettservice sine utsalgssteder og på konsertstedet.

NB! For avtalekode, kontakt Norges Korforbund på e-post: post@korforbundet.no og telefon 22 39 68 50.

Rabatt på leie av Kulturkirken Jakob (Oslo)
Norges Korforbund sine medlemmer får 20 prosent rabatt på grunnleie av Kulturkirken Jakob i Oslo i lavsesongen 1. mai til 1. september.

Se også www.kkv.no​.