​​​​Regnskapsp​​​rogram​ 50% rabatt på veil. pris

24sevenoffice.tiff

Foreningsløsning​

Foreningsdrift er den største frivillige innsatsen vi har i Norge i dag. De som har et verv i et lag eller en forening, benytter mye av sin fritid på dette. Med 24SevenOffice foreningsløsning flyttes foreningsdriften over på web. Det betyr i korte trekk at en kan jobbe langt mer effektivt – bla. Med at medlemskontingenten sendes til alle medlemmer på e-post og du har full kontroll over innbetalinger med reskontro oppdatert mot bank.

Hvorfor foreningspakken?

 Oppdatert likviditet til enhver tid
 Felles arbeidsflate for formann, styret og kasserer  Repeterende medlemsfakturering
 Enkelt å overta forgjengers verv, mail, info etc.
 All administrasjon samlet på nett, i ett system
 100 % web basert, ingen installasjoner
 Back-up av all data

Noen av funksjonene inkludert:

• Leverandør- og medlemsregister
  • Fakturering og regnskap
  • Repeterende fakturering av kontingent og purring (per e-post)
  • Skanning av inngående fakturaer
  • Betale regninger direkte fra bank modulen med automatisk trekk mot nettbank samt automatisk reskontrohold (*)
  • Dokumentarkiv, gruppekalender, oppgaver og notater

* Krever egen avtale med bank/Nets om nettbank og innbetalingsfiler (hør med banken om pris)

24SevenOffice foreningsløsning inneholder:

• Tilgang til 24SevenOffice foreningsløsning for 1 stk kasserer
  • Tilgang for opptil 8 styremedlemmer
  • Lagring av inntil 1000 skannede regnskapsbilag / fakturaer per år
  • Hjelpefiler og – filmer

24SevenOffice Forening koster kr. 6 000,- per år ink. mva.

Løsningen forhånds faktureres ved avtaleinngåelse og har ingen bindingstid utover forhåndsbetalt periode. Det refunderes ikke beløp ved en oppsigelse, men ingen nye fakturaer opprettes. Prisene forutsetter at foreningen er registrert som forening i Brønnøysundregistrene og ikke er et aksjeselskap, samt at det ikke er fast ansatte eller en omsetning på over NOK 2 millioner per år i foreningen. Løsningen kan også leveres til foreninger som ikke fyller disse kravene, men da vil løsningen prises individuelt.

Bestilling

​Ta kontakt med 24SevenOffice og henvis til rammeavtale med Norges Korforbund. info@24SevenOffice.com