Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Nord > Musicals in Concert

Musicals in Concert

​Årets prosjektkor i nord er  "Musicals in Concert". Prosjektet tar for seg den fantastiske musikken fra de tre verdenskjente musicalene Evita, My Fair Lady og Les Miserables. Øvingene starter opp oktober 2015 og konsertene gjennomføres våren 2016. Totalt med konserthelgen utgjør dette 3 helger. Resten av tiden øver deltakerne hjemme. Egne øvingfiler vil bli produsert til deltakerne. Koret vil bestå av kvinner og menn over 16 år.

To prosjekt

Vi gjennomfører i første omgang to prosjekt. Et kor i Ofoten med konserter i Narvik og Harstad og ett kor i Lofoten med konsert under Landsfestivalen i Svolvær. Mer info her.

Påmeldingsfrist: 15. juni 2015.

100 sangere i koret
Hvert kor består av 100 sangere. Disse blir fordelt med 60 kvinner (30 alter og 30 sopraner) og 40 menn (20 tenorer og 20 basser). Det vil ikke bli lagt noe koreografi på koret. Det fokuseres kun på sang. Egne øvingfiler vil bli produsert til deltakerne.

Samarbeide med Musikk i Nordland
Prosjektet gjøres i tett samabeide med Musikk i Nordland som stiller med 11 musikere. I tillegg hentes det inn en kompgruppe på fire. Totalt blir det 15 musikerene som skal ha tilholdsted i orkestergraven foran scenen.

Solister og dirigenter
Hovedsolistene er hentet inn på forhånd. Det vil i tillegg bli plukket ut solister og solistgrupper fra koret. Ansvaret for innøvingen i Ofoten er Siv Cathrine Johansen. Ansvaret for innøvingen i Lofoten er Dag Erik Enoksen. Musikalsk leder for alle konsertene er Jon Fylling.  Han skal dirigere kor og orkester under konsertene.

Påmelding
På grunn av begrensning i antall plasser oppfordrer vi sangere til å melde seg på så snart som mulig.
Påmelding gjøres på prosjektets nettsider.

Oppfordrer menn til å melde seg på!
Vi vil på det sterkeste oppfordre menn til å melde seg på. Vi vet at mange menn frykter å måtte gjøre koreografi på scenen. Det trenger de ikke bekymre seg for denne gangen. Det vil ikke bli lagt noe koreografi på koret. Det fokuseres kun på sang.
Dette er musikk som passer utrolig godt til menn.

Påmeldingsfrist er 15. juni 2015.

Produsent er: Marita Havaas Olsen

Arrangør er Norges Korforbund Nord, Norges Korforbund Troms, Norges Korforbund Nordre Nordland i samarbeide med Musikk i Nordland, NNPS og Vinterfestuka i Narvik.

07.05.2015