Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Nord

Norges Korforbund i Nord-Norge

​​Region Nord feier 10 års jubileum i 2018

 
Regionskontoret yter bistand til styrene i distriktsleddene NK Finnmark, NK Troms, NK Nordre Nordland, NK Salten og NK Helgeland. Distriksleddene følger opp - og har ​direkte dialog med medlemskorene i sitt distrikt. Kor kan også ta direkte kontakt med regionskontoret om de har behov for råd og veiledning. Kontortiden er 08.30-16.00.10 års jubileum feires med storstilt cabaret-koncert!

Norges Korforbund sitt kontor i Nord-Norge ble offisielt åpnet i Narvik helgen 18.-20. januar 2008. Daværende ordfører Karen Margrethe Kuvaas ønsket Korforbundet hjertelig velkommen til kulturbyen og forbundets generalsekretær og president var til stede. Det er mange som skal takkes.
Les mer


Screen Shot 2018-03-07 at 19.59.47.png

Club Diva

Jubileumsprosjekt for damer
Prosjektkoret gjøres i samarbeid med Musikk i Nordland. Konserten foregår i cabaret stil hvor musikerne er en del av scenebildet. Du skal føle at du er på Diva nattklubb fra du kommer inn døra til du går ut igjen. Damene/divaene er kveldens hovedattraksjon og vil sørge for topp stemning på scenen med spenstige låter.  Les mer.
Aktiviteter i nord
Lurer du på hva som skjer av aktiviteter i nord? Ta en titt her.

Presse i nord

Vi har hatt mange flotte avisoppslag om aktiviteter og prosjekter i nord. Vi har samlet dem her.