korsome

Kor Som E’ er et lystig blandakor på rundt 20 medlemmer, med en sangglad gjeng fra Kvam & omegn!
Koret så dagens lys i 1994, som en fortsettelse av en 150 år gammel kor-tradisjon i bygda ved Snåsavatnets bredd.
Siden 1999 har Hilde Berg Følstad vært vår faste dirigent! Hun er ei fantastisk dame som har en egen evne til å inspirere og gjøre oss alle i godt humør! Eller for å sitere en omtale i den lokale Bygdakontakten: Hilde er akkurat så glad og sprø som en dirigent i et halvsprøtt kor må være for å holde ut!».
Koret har ett allsidig repertoar. Vi liker å synge alt fra….Prøysen til ABBA. Trønder-rocken har blitt viet oppmerksomhet med prosjektet «Levva live`» i 2009, i 2011 hadde vi prosjektet "12 år med Hilde", i 2017 stod Grand Prix låter på plakaten og i 2018 var det nord-norske perler som ble presentert.
Nå jobber vi frem mot en forestilling i anledning 25 årsjubileum med sanger fra film og TV!
Det meste av aktiviteten foregår lokalt, men noen ganger skrider vi ut av bygda. Enkelte kormedlemmer har deltatt i prosjektkorene til Korforbundet, noe som anbefales å prøve for flere.
En samling av kor og orkester rundt Snåsavatnet førte til turnè i 2004. Videre kan nevnes konserter på Dampsaga, og sangerstevnet i Kolvereid sitter fortsatt godt i minnet, for ikke å glemme tidligere kortreff på Namdalseid.

Vi ønsker oss nye medlemmer, både damer og menn i alle aldre (15 år er nedre aldersgrense).
VELKOMMEN TIL OSS!

Sjanger: Pop/Rock