Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Sør-Øst > NK Buskerud

Velkommen til NK Buskerud

Logo NKB stor.jpg

VELKOMMEN TIL NORGES KORFORBUND BUSKERUD (NK-BUSKERUD)

Vi er et av 27 distriktsledd i Norges Korforbund, og vårt område er Buskerud.
Vi er i dag 40 medlemskor som tilsammen har 1024 sangere.
Vår oppgave er å stimulere til korsang ved å gjennomføre kurs og aktiviteter for våre medlemskor. Og vi har stor erfaring når det gjelder å arrangere store prosjekter som korstevner, prosjektkor o.l.
Siste gjennomførte store prosjekt var "OPERA HELE LANDET" hvor vi hadde ideèn og var initiativtakere til at 620 sangere kunne stå på Den Norske Opera & Balletts hovedscene i lag med Kringkastingsorkesteret og 4 av landets største operasangere søndag 24 april under ledelse av fantastiske Steffen Kammler.
Du kan lese mer om prosjektet i menyen til venstre.
Siste prosjektet var KORFESTIVAL I HOKKSUND 8 og 9 september med 12 deltakende kor og 300 sangere. I tillegg ble det avholdt en dirigentsamling for 7-8 av våre dirigenter med Øystein Fevang og samme mann avholdt korverksted med 80 sangere senere på fredagskvelden.
Lørdag var det profankonsert, kirkekonsert og sangerfest på Hokksund Rådhus med stor og god underholdning fra flere parter.
Vi takker Hokksund Mannskor for utmerket arrangøransvar!!