Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Sør-Øst > NK Sørlandet

Kurskvelder høsten 2017

Spennende kurs i Flekkefjord og Kristiansand

Kjære sangervenner !

Vi hadde gode erfaringer i fjor med å dele distriktet i to slik at vi kan tilby kurs  både i Flekkefjord og Kristiansand. Som annonsert  i e-post 23. juni, kan  vi tilby spennende kurs for korister og dirigenter denne høsten:

For alle kursene melder man seg på ved å sende e-post til kaare.eie@me.com. (Det hjelper ikke å svare på denne e-posten).

KURS 1: Flekkefjord – kurs i sangteknikk for korister 11. og 25. oktober 2017

Dette kurset er beregnet for korister / enkeltmedlemmer,  ikke for hele kor. Kurset går over to onsdagskvelder, og det er maks  40 plasser på dette opplegget. Kursdeltakere vil få et online-kompendium som deltakerne kan jobbe med hjemme.

Kursholder er sanger og sangpedagog Liv Stoveland. Hun jobber til daglig på Dahlske vgs. i Grimstad og har lang erfaring som sanger og pedagog. For mer info om Liv Stoveland og gratis sangøvelser, se Sangkurset.no
Tid: onsdag 11. og onsdag 25.oktober kl. 18.00 - 21.00.
Sted: Aulaen på Flekkefjord vgs, Uenes
Kurset er gratis, og det blir enkel servering.

NB. Korforbundet tilbyr også kurs i sangteknikk for hele kor. Les mer om dette på www.kor.no/stemmen. Medlemskor kan søke Norges Korforbund Sørlandet om seminarstøtte til et slik kurs.

KURS 2: Kristiansand – kurs i rytmisk kormusikk onsdag 15. november 2017

Kurset holdes av Johny Fosse som kurset 150 sangere på Flekkefjord vgs. i fjor. Johny jobber til daglig som inspektør på Jæren Folkehøgskule. Han har arbeidet med kor sammenhengende siden 1979,
for det meste med rytmisk kormusikk. Johny har vært medansvarlig / instruktør / dirigent for 9 ulike prosjekt i Norges Korforbund siden 2006.
Tid: onsdag 15.november kl. 1830 – 2130.
Sted: Kristiansand (nærmere informasjon blir gitt til de som melder seg på)

KURS 3: Flekkefjord – kurs for dirigenter og hjelpedirigenter

I tillegg til kursene for korister kan Norges Korforbund Sørlandet tilby et spennende kurs for dirigenter og hjelpedirigenter.

Dette er et 3-timerskurs med innføring i grunnleggende sangteknikk med dirigentfokus.
Kurset passer for dirigenter og hjelpedirigenter.
Som dirigent og korleder er det viktig at du hjelper sangerne dine til en sunn sangteknikk.
På kurset vil vi jobbe grunnleggende og praktisk med kunnskap om pust, støtte og gestikk (dirigentbevegelser).

Bodil vil også gå gjennom oppvarmingsøvelser som helt konkrete hjelpemiddel til bedre sangteknikk hos sangerne.

Bodil Kvernenes Nørsett er høgskolelektor i musikk ved Anskarskolen i Kristiansand, har studert korledelse under Ragnar Rasmussen, er dirigent for tre kor i Kristiansand og autorisert vokalpedagog fra Complete Vocal Institute i København.

Tid: onsdag 1. november kl. 18-2100.
Sted: Aulaen på Flekkefjord vgs, Uenes

Påmelding

Påmeldingsfrist for alle kursene: 1. oktober 2017 (men det kan være lurt å være tidlig ute for kursene kan bli fulltegnet)

Påmelding og eventuelle spørsmål kan sendes på e-post til: kaare.eie@me.com