Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > NK Sør-Øst > NK Vestfold Og Telemark

 NK Vestfold og Telemark

Mentorordning for kordirigenter i Vestfold og Telemark

Hei til dere dirigenter og kor i Norges Korforbund Vestfold-Telemark

En god nyhet til dere: Fra høsten starter Koralliansen en mentorordning for kordirigenter i Vestfold og Telemark. Fire dirigenter vil få muligheten til å bli fulgt opp av Steffen Kammler som mentor gjennom et år. Kammler har lang erfaring som kordirigent og har blant annet dirigert Operakoret ved Den Norske Opera & Ballett.

Du kan nå søke om å få være med på denne ordningen sammen med et kor som du dirigerer. Ordningen er økonomisk støttet av Kulturdepartementets satsing på kordirigenter. Det er en egenandel på 5000,- kroner som det er naturlig at koret ditt dekker. Søknaden er forpliktende, så før du søker må du avklare med koret ditt at de dekker denne egenandelen. Søknadsfrist er 1. september.

Her finner du søknadsskjemaet: http://bit.ly/MentorVestfoldTelemark  

Blant de som søker blir det valgt ut fire dirigenter. Utvalget blir gjort slik at det blir en gruppe som passer sammen, blant annet med utgangspunkt i type kor. Vi planlegger en ny runde med mentorordning neste år, så det kommer flere muligheter.


​NK Vestfold og Telemark på Facebook


Norges Korforbund Vestfold og Telemark har egne facebooksider. 
På disse sidene blir konsertinformasjon og korenes egen arrangemeter delt. De som ønsker å få sin info ut her kan sende en link fra korets egne facebooksider, eller informasjonen som skal legges ut til wenche.helgesen@korforbundet.no