cantato

Blandakoret Cantato fra Rygge i Østfold ble etablert i 1996 og består i dag av 50 sangere. Koret har som ambisjon å være et godt acappella-kor med et spennende og variert repertoar. Koret har et sterkt ønske om å gi sitt publikum gode musikalske opplevelser.
Cantato har gjort mange små og store konserter av alle slag, både med kammerorkester, storband og forskjellige mindre ensembler men først og fremst ønsker vi at det er stemmen som skal bære det musikalske uttrykket. Det er bra balanse i stemmegruppene, men vi kunne ønske oss noen flere tenorer.

Rune F. Brunslid har dirigert koret fra starten av og vi er glade for at det gode samarbeidet har vart i så mange år.
Rune har sin bakgrunn i korps, men har også sunget i kor fra tidlig alder. Han er en skolert sanger og trombonist, men det er først og fremst dirigeringen som er den store lidenskapen. Rune jobber til daglig som spesialrådgiver i Norges Korforbund.

Er du tenor og ute etter å synge i et godt kor med bra miljø, er du hjertelig velkommen til å ta en prat med oss.
Vi har for tiden ikke plass til flere sangere i andre stemmegrupper, men er du tenor eller en veldig lys sopran er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Er du interessert i å få kontakt med oss, kan du sende en e-post til: cantato1996@gmail.com, eller ringe dirigenten på mobil: 979 47 887.
Sjanger: Blandet

Leder: Magne Lilleberg
Medlemmer: 48
Dirigent: Rune Brunslid
Kortype: Blandakor