Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Skip Navigation LinksKor > Om oss > Sør- og Østlandet > NK Vestfold Og Telemark

Norges Korforbund Vestfold-Telemark

Aktiviteter


Startdato
TittelArrangørSted
1.1.2017 12:00
Konsert
IbsenOslo


Årsmøte 2021 - 17. mars 

Årsmøte 2021 blir avholdt onsdag 17. mars på Menstad Ungdomsskole. Tidspunkt kommer. 

Koriaden i Ælvespeilet 24. oktober Bel Canto Vestfold.jpg

Bel Canto i Ælvespeilet. Foto: Kai Hansen


Bel Canto - Andante - Bøkeguttene - Con Vocale 

Vi kommer til å arrangere Koriaden som planlagt lørdag 24. oktober i Ælvespeilet med korene: Bel Canto - Andante - Bøkeguttene - Con Vocale.

Temakveld for tillitsvalgte i kor   -  Skrivebeskyttet[5].pngKurs for tillitsvalgte i kor 2. november i Porsgrunn 


Vi inviterer til Temakveld for tillitsvalgte i kor mandag 2. nov. fra kl 18 00 til 21 00 på Comfort Hotel Porsgrunn med spesialrådgiver Rune Frank Brunslid fra Norges Korforbund. Her blir det anledning til å ta opp kor-relaterte temaer og det settes av tid til å kunne diskutere. Temaer som blir tatt opp er gjennomføring av årsmøte i kor med alt det innebærer som utsending av innkalling, selve gjennomføringen, hvordan fatte gyldige vedtak etc. I tillegg blir det en bolk som går på avklaring av forventninger og forpliktelser man har som kormedlem. Er det andre temaer dere ønsker at Rune Frank skal ta opp så send det til meg. 
 
Gratis for medlemmer i Norges Korforbund Vestfold og Telemark. Ikke medlemmer: 200 kr. 
Påmelding til distriktskonsulent Wenche Helgesen innen 23. oktober.

Les mer her:


Januarkurs 2021 med Marie Pihlstrøm Frostlid 

Minner til slutt om Januarkurset som i 2021 blir i Peer Gynt - salen i Ibsenhuset lørdag 24.april - søndag 25.april med Marie Pihlstrøm Frostlid. Det blir en helg med fokus på sangteknikk for korsangere. 


Husk å oppdatere informasjon om koret ditt

For at ditt kor skal få oppdatert informasjon fra oss, så er det viktig at dere oppdaterer kontaktopplysninger til koret og dirigenten på innlogget side på www.kor.no/minside . Dersom det er nye personer i koret som trenger tilgang på innlogget side, så send navn på disse personene til post@korforbundet.no

Du kan kontakt distriktskonsulent Wenche Helgesen ved å ringe eller sende e-post. Kontoret er på Idrettens Hus, Stadionveien 5 i Sandefjord. Kontortid onsdag til fredag fra 9.00 - 15.00. Ta kontakt dersom du ønsker å komme innom for en korprat. 

E-post: wenche.helgesen@korforbundet.no, telefon 908 56 285