Skip Navigation LinksKor > Om oss > Sør- og Østlandet > NK Buskerud

Norges Korforbund Buskerud

​Vi er ett av 23 distriktsledd i Norges Korforbund, med over 30 000 sangere.
Vårt område er Buskerud.
Vi er i dag 44 medlemskor som tilsammen har 1024 sangere.
I styret i Norges Korforbund Buskerud sitter 7 styremedlemmer og 2 vara fra forskjellige kor og områder innen Buskerud. ​

Norges Korforbunds satsningsområder er:
* Korutvikling
* Dirigentutvikling
* Rekrutering
* Rammebetingelser
* Kommunikasjon

Vi jobber med å tilby kurs, seminarer, utdannelser, korsamlinger og økonomisk og faglig støttet til kordrift i vårt distrikt.

StartdatoTittelArrangørSted
1.1.2017 12:00
KonsertIbsenOslo

​Tidligere gjennomførte store prosjekt

"OPERA HELE LANDET" 2016 hvor Tidl.leder Per Arthur Christensen hadde ideèn og var initiativtakere til at 620 sangere kunne stå på Den Norske Opera & Balletts hovedscene i lag med Kringkastingsorkesteret og 4 av landets største operasangere søndag 24 april 2016 under ledelse av fantastiske dirigent Steffen Kamler.

​Siste prosjektet var KORFESTIVAL I HOKKSUND 8 og 9 september 2017 med 12 deltakende kor og 300 sangere. I tillegg ble det avholdt en dirigentsamling for 7-8 av våre dirigenter med Øystein Fevang og samme mann avholdt korverksted med 80 sangere senere på fredagskvelden.
Lørdag var det profankonsert, kirkekonsert og sangerfest på Hokksund Rådhus med stor og god underholdning fra flere parter.
Vi takker Hokksund Mannskor for utmerket arrangøransvar!!​

Buskerud.jpg