Skip Navigation LinksKor > Om oss > Sør- og Østlandet > NK Hedmark

Norgs Korforbund Hedmark

​​​​Norges Korforbund Hedmark (NK Hedmark) er ett av 24 distriktsledd som er tilknyttet Norges Korforbund. NK Hedmark har 39 kor og pr.i dag i underkant av 1200 medlemmer.
Årsmøtet er distriktsleddets øverste myndighet.

Noen av NK Hedmarks satsningsområder er å:

• Være et bindeledd mellom medlemskorene i ​distriktsleddet
  • Arrangere studie – og opplæringstiltak for korsangere, dirigenter og tillitsvalgte
  • Gi økonomisk og faglig støtte.
  • Arrangere/veilede til kortreff i hele fylket.

Samarbeidsutvalget Norges Korforbund Innlandet ( SUNKI)

består av tillitsvalgte fra Hedmark og Oppland. ​

I 2017 arrangerte SUNKI, for første gang, en vellykket

KorGalla .  Neste KorGalla blir i 2020.

Les mer om KorGallaen her. ​

Følg oss på Facebook

Aktiviteter i NK Hedmark

StartdatoTittelArrangørSted
1.1.2017 12:00KonsertIbsenOslo

Vi synger jula ut!

Tynset Kirke.png Vinger Kirke.png Vang Kirke.png

Norges Korforbund Hedmark inviterer kor i Hedmark til å delta i korkonserter

søndag 6. januar kl. 18.00 i Tynset kirke
søndag 13. januar kl 18.00 i Vang kirke
søndag 13. januar kl. 18.00 i Vinger kirke

I fjor sang vi jula ut i Vang kirke søndag 6. januar. Seks kor deltok sammen med elever fra
Toneheim og andre formidlere til en stemningsfull og godt besøkt konsert, hvor vi presenterte
musikalsk bredde og sangglede for et stort og begeistret publikum.

Vi ønsker å gjenta dette og samtidig utvide tilbudet til kor i Hedmark ved å arrangere
tilsvarende konserter i kirkene på Tynset, i Kongsvinger og i Vang. Vi inviterer derfor koret ditt til å dele julemusikk eller andre sangopplevelser fra eget repertoar med publikum og andre kor.
Vi ser for oss en lavterskel-konsert med god bredde og gratis inngang for publikum og kor.
Målet er å presentere sangglede for alle sang- og musikkinteresserte og håpe på økt rekruttering.

Vi inviterer både damekor, mannskor og blandakor og ønsker en stemningsfull og variert konsert på ca halvannen time, hvor dere synger 3 sanger hver. Det gir oss tid til å vise fram maks 6-7 kor.

Vi vil også invitere andre utøvere for å skape musikalsk variasjon.

Er koret ditt interessert i å delta så ta kontakt med en av oss så snart du kan, slik at vi får en foreløpig oversikt over interessen og et grunnlag for videre planlegging! Antall kor må begrenses, så her gjelder det å være rask på labben!

Marte Tofastrud marte.tofastrud@outlook.com 915 54 766
Dag Sanner dsanner@sanner.no 908 59 470