sognbirds

Sognbirds ble stiftet 20. januar 2016. Vi var en gjeng på ni damer som hadde sunget sammen før og som hadde lyst til å starte noe nytt. Etter hvert kom flere medlemmer til. I dag er vi rundt 20. Flesteparten av oss sogner til bydel Nordre Aker. Vi øver onsdager mellom kl. 1900-2100 på Berg gård.

Vi synger for det meste rock, pop, jazz, viser og sanger fra musikaler. Fokuset vårt er sang- og formidlingsglede, musikalsk samarbeid og utvikling i et sosialt godt og hyggelig miljø.

Dirigenten vår heter Sindre Sandberg Gjærum. Sindre er utdannet i utøvende musikk fra Universitetet i Agder. For tiden studerer han musikkpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole. Samtidig jobber han som sangpedagog, kor- og korpsdirigent. Sindre har hatt en rekke solistjobber og har vært med i "The Voice" hvor han brilijerte med sin herlige soul- og storbandsound.

En til to ganger i året holder koret vårt workshops/seminarer. Vi har hatt besøk av skuespiller Morten Røhrt, eurytmiinstruktør Aurora Thommessen, sangpedagog Ole Andreas Høyberg, gehørlærer Victoria Jakhelln og dirigent Bree Switzer. Vi benytter oss også av egne krefter. Som medlemmer har vi både en yogainstruktør, en musikklærer, en trubadur og en vokalist i storband.

Sognbirds er medlemsstyrt med et valgt styre som jobber i team. Styret velges for 2 år. Styrevervene går på omgang. Høyeste organ er årsmøte.

Vi er et aktivt kor og holder fra 2-6 konserter hvert semester, fortrinnsvis i vår egen bydel. Vi mottar derfor både konsertstøtte og frivillighetsmidler av Oslo kommune.

Vil du synge med oss må du synge rent og være villig til å satse litt.

Kontakt: rikke.vagen67(at)gmail.com

Sjanger: Pop/Rock