Forside / Om oss / Våre distriktsledd / Sør- og Østlandet / NK Oslo-Akershus / Våre medlemstilbud / 11. juni 2023: Korfestdag på Roseslottet

Korfestdag på Roseslottet 11. juni 2023

Korfestdag på Roseslottet 11. juni 2023

Stiftelsen Roseslottet, Vebjørn Sand, Eimund Sand og Martin Romberg inviterer i samarbeid med Norges Korforbund Oslo-Akershus kor i alle sjangere til Roseslottets sommerfestdag for et bredt spekter av kor søndag 11. juni 2023.

Vi fortsetter samarbeidet med Roseslottet og lager en festsøndag med kor som synger sommeren i møte. På Roseslottet er det ekstra godt med plass og frisk luft, både for publikum og sangere.  

Vi har plass til mange kor i løpet av dagen, men må gå i dialog med de korene som er meldt på for at ikke korene skal være der samtidig. Dersom det er flere kor som melder seg på samme tidspunkt, vil vi måtte foreslå andre tidspunkt om dere ikke har foreslått flere mulige tidspunkt selv.

Konsertene inngår i utstillingen. Alle kormedlemmer som skal opptre kommer gratis inn. Alle kor som synger på scenen vil bli mikrofonert og forsterket over lydanlegget. Konsertene blir kurert og presentert av Martin Romberg på Roseslottet. Korene har hele anlegget, spiralgangen, plattingen ved De Ufødtes Stjerne i midten, og scenen på 10x10 meter til sin disposisjon. Man kan synge i bevegelse eller stille seg på scenen, eller begge deler.

Roseslottet er et demokratisk samlingsrom, med Norges kanskje vakreste utendørsscene, og som skal inkludere musikk og sang på alle nivåer og i alle sjangere. Korsang omgitt av Roseslottets spektakulære beliggenhet på Oslos tak duker for en unik opplevelse for de som vil være med å skape musikk og stemningsfulle øyeblikk hos oss, forteller Vebjørn, Eimund og Martin.

Bli med på scenen mellom kl 11.30-16.30.
Målgruppe: Kor/ensembler, vokalgrupper i alle genre. Vi inviterer også kor i alle aldre som ikke er medlem i Norges Korforbund til å delta.
Påmelding fortløpende via denne lenken>>>

Påmeldingsfrist 15. april. NB! vi stenger påmeldingen dersom arrangementet er fulltegnet før fristen.

Arrangør: Norges Korforbund Oslo-Akershus i samarbeid med Roseslottet.